Uber Ride
Auto

In mai recomanzi Uber si castigi o cursa de 40 de lei

Uber Ride

In perioada 9 mai – 9 iunie, Uber Romania dubleaza valoarea curselor gratuite pe care le ofera utilizatorilor care invita pe cineva sa incerce serviciul pentru prima data.Astfel, fiecare recomandare poate aduce o cursa de 40 de lei, fata de 20 de lei, cat este in mod normal.

Pentru a face o recomandare, fiecare utilizator Uber are un cod personal pe care il poate trimite oricui vrea sa incerce un serviciu sigur, de incredere, 100% fara numerar și fara bacșiș. Cu acel cod, un nou utilizator va putea face o prima cursa gratuita. Spre exemplu, daca cineva ofera codul personal catre 15 persoane, iar acestea iși fac cont și fac o prima cursa cu Uber, va primi la randul sau 15 curse in valoare de cel mult 40 de lei, pe care le poate folosi in termen de 90 de zile.

In plus, utilizatorul care reușește sa convinga cel mai mare numar de prieteni sa incerce Uber in perioada promotionala va fi rasplatit cu doua ceasuri Apple Watch, pentru a putea face unul cadou.

Recent, Uber a scazut tarifele in București la serviciul uberX cu 10%, la 1.45 lei pe kilometru, 0.26 lei pe minut și 8 lei tariful minim. Astfel, o cursa in valoare de pana la 40 de lei poate acoperi un traseu de la Aeroportul Henry Coanda la Piata Alba Iulia sau din Drumul Taberei pana in Pipera.