Telefoane Mobile

HTC One M8s – un smartphone cu carcasa curbata din metal

HTC One M8s - 2

HTC a anuntat lansarea noului HTC One M8s – un smartphone uluitor cu o carcasa curbata din metal, care nu numai ca arata si se simte excelent in palma, dar are si un sunet incredibil, datorita HTC Boomsound™. Inzestrat cu functionalitati care creeaza o experienta de utilizare fantastica, HTC One M8s are o carcasa curbata, integral metalica, si un ecran uluitor Full HD de 5 inchi realizat din Corning Gorilla Glass, care ii confera soliditate si rezistenta la socuri.

Mihai Nodea, Regional Manager, HTC Romania, Ungaria si Moldova: “Noul HTC One M8s imbina ergonomia si designul de calitate al modelului premiat HTC One M8 cu functii incredibile pentru sunet si fotografie, oferind o experienta de utilizare uimitoare, la cel mai inalt nivel. Designul scoate in evidenta HTC One M8s, noul smartphone fiind creat cu gandul la confort – nu numai ca e o placere sa-l privesti, este placut la atingere si se potriveste perfect in palma”.

HTC One M8s dispune de functionalitati foto excelente, cu o camera foto frontala de 5MP, creata pentru selfie-uri surprinzatoare, si o camera foto principala de 13MP care le permite celor pasionati de fotografie sa faca poze cu detalii foarte clare. Telefonul este dotat cu HTC Eye Experience, oferind o gama de instrumente care transforma imaginile si depaseste limitele modului in care consumatorii folosesc de obicei camera foto a smartphone-ului.

Cunoscuta tehnologie HTC Boomsound furnizeaza o experienta audio incredibila, cu doua difuzoare stereo cu orientare frontala ce ofera un sunet clar iubitorilor de muzica si impatimitilor de filme. Aceste caracteristici sunt sustinute de un acumulator de 2840 mAh si de un procesor Qualcomm Snapdragon 615 Octa-Core extrem de eficient, ce asigura o viteza impresionanta si o durata sporita a acumulatorului, oferind suficient timp pentru navigare, redare de fluxuri si de fisiere audio, mesaje text si convorbire.

Dotat cu cea mai recenta versiune de Android Lollipop 5.0 si cu interfata Sense 6.0 a HTC, modelul HTC One M8s ofera o experienta rafinata si fluida, alaturi de functii fantastice. HTC BlinkFeed™ creeaza un ecran de pornire live unde utilizatorii pot avea acces imediat la continutul lor preferat din social media si la stiri de ultima ora, toate in acelasi loc. Usurinta in utilizare se datoreaza si functiei Motion Launch, care ofera in mod inteligent acces imediat la HTC One M8s – de exemplu, utilizatorii pot raspunde la un apel pur si simplu ridicand smartphone-ul la ureche. De asemenea, cu HTC Switch toate fluxurile de stiri si informatiile pot fi mutate rapid si simplu de pe un alt telefon cu Android sau iPhone pe noul smartphone.

HTC One M8s ofera o capacitate mare de stocare interna pentru toate fisierele si melodiile importante, datorita memoriei interne generoase de 16GB. Aceasta poate fi suplimentata de un slot micro SD care permite utilizatorilor sa adauge un card microSD de pana la 128GB, transformand smartphone-ul intr-un dispozitiv perfect pentru detinatorii de colectii vaste de fotografii, muzica sau videoclipuri.

HTC One M8s va fi disponibil la principalii parteneri in Romania, incepand cu al doilea trimestru al anului, in varianta de culoare Gunmetal Gray.