Sony xperia m2 aqua
Telefoane Mobile

Sony Xperia M2 Aqua un nou smartphone accesibil

Sony xperia m2 aqua

Sony a lansat la MWC 2015 un smartphone ce va conduce trendul pe segmentul sau de smartphone-uri accesibile la pret, cu o performanta mai mult decat decenta. Este vorba despre Sony Xperia M2 Aqua, un telefon deosebit care imbina perfect toate atuurile unui device plin de energie, culoare, performanta si adaptabilitate. Acesta e noul M2 Aqua.

“Xperia M4 Aqua este centrul gamei mid-range reinnoite, fara compromisuri”, declara Dennis van Schie, Senior Vice President, Head of Sales and Marketing la Sony Mobile Communications. “Xperia M4 Aqua vine cu o serie de caracteristici si un pret de neegalat in acest segment de piata: cele mai populare caracteristici devenite cunoscute prin intermediul gamei Xperia Z, precum performantele ridicate ale camerei foto, durata de pana la doua zile a bateriei si rezistenta la apa”.

Avem de-a face cu un hardware potent pentru un telefon ca M2 Aqua. Camera principala are un senzor de 13MP Sony Exmor RS, diafragma F2.0 si sensibilitate ISO 3.200. Este creata special pentru acest model de telefon cu scopul de a crea poze senzationale, pline de culoare si detaliu. Camera foto frontala de 5MP, ideala pentru selfie-uri, are un unghi larg de vizualizare, de 88°, astfel ca nimeni nu va ramane in afara cadrului, iar pozele pot fi editate prin intermediul functiei Retusare Portret.

Xperia M4 Aqua este echipat minimalist cu elemente premium – ecran din sticla temperata, pe un dispozitiv suplu, de numai 136 grame, rezistent la apa (certificat IP65/8), cu incarcare prin port microUSB fara capac, oferind o utilizare flexibila oriunde te-ai afla. Procesorul este un octa-core Qualcomm Snapdragon 615 pe 64 biti si gratie Android 5.0 Lillipop reuseste sa obtina o autonomie de invidiat pentru un smartphone de pana la 2 zile in conditii de utilizare medie. Daca nu va ajung nici aceste 2 zile atunci puteti folosi functia STAMINA a telefonului care optimizeaza task-urile telefonului si ii ofera o autonomie mai mare de atat. Ulta STAMINA e o alta functie si mai economa a telefonului ce va poate tine telefonul la o singura incarcare pana la 1 saptamana de functionare. Un lucru greu de atins pentru foarte multe telefoane in ziua de azi.

Sony Xperia M2 Aqua

Acest echilibru intre performanta si putere este mentinut gratie procesorului octa-core Qualcomm Snapdragon 615 pe 64 biti, procesarii rapide a continutului multimedia si modemului integrat 4G LTE. Procesorul Snapdragon 615 faciliteaza accesul rapid la continutul tau din Xperia Lounge, pentru stiri si descarcare rapida a informatiilor, utilizarea hartilor, verificare si trimitere email, partajare foto si video cu familia si prietenii, dar si redare audio si video online, fara intreruperi.

Mai trebuie mentionat si un accesoriu cu care telefonul poate fi folosit extrem de usor si intuitiv, castile bluetooth SBH70. Castile sunt rezistente la apa, au o calitate desavarsita a sunetului, sunt fabricate din silicon durabil si vin in 5 culori vibrante, pentru a se asorta cu accesoriile tale. Au un design deosebit, accesoriul este construit pentru a fi purtat dupa gat si umeri si este prevazut cu butoane de control pentru apeluri si comanda vocala, la indemana si usor de utilizat.

Xperia M4 Aqua va fi lansat din aceasta primavara la nivel mondial, in 80 de tari, prin intermediul a mai mult de 100 operatori parteneri, la pretul estimativ de 299 euro.

Sony Xperia M2 Aqua
Sony Xperia M2 AquaSony Xperia M2 AquaSony Xperia M2 AquaSony Xperia M2 AquaSony Xperia M2 AquaSony Xperia M2 Aqua
Sony Xperia M2 Aqua
Sony Xperia M2 Aqua
Sony Xperia M2 AquaSony Xperia M2 AquaSony Xperia M2 AquaSony Xperia M2 AquaSony Xperia M2 Aqua