Noutati

Prestigio lanseaza o noua tableta PC de 7 inci

PMP 3074B

Brandul de accesorii IT Prestigio anunta extinderea seriei 3 de tablete Multipad cu modelul PMP 3074B. Acesta are optiunea de eBook Reader incorporata, ecran touch screen, aplicatii multimedia şi conexiune Wi-Fi.
Tableta PC Prestigio MultiPad 3074B are un ecran TFT de 7 inci cu o rezolutie mare, care permite utilizatorilor sa navigheze cu usurinta şi este echipat cu acces la internet prin IEEE 802.11b/gWi-Fi. De asemenea, programul pentru fişiere multimedia asigura accesul la muzica, poze şi filme HD.
Cu sistemul de operare Google Android 2.1, care ofera utilizatorului posibilitatea de a descarca jocuri şi aplicatii, CPU de 600MHz cu video DSP, modelul dispune de o serie de instrumente utile şi aplicatii preinstalate, cum ar fi Office Professional Suite, Photo Viewer, YouTube, Facebook, Twitter.
Prestigio PMP 3074B este si un eBook Reader performant, care ofera o experienta de lectura digitala inedita. Cu o memorie interna de 4GB si posibilitatea de a o extinde cu un card de memorie SD de pâna la 32GB, tableta este compatibila cu majoritatea formatelor disponibile: PDF, Word, prezentari, jurnale si reviste. In ceea ce priveşte durata de viata a bateriei, utilizatorul se poate bucura de pâna la 10 ore de lectura la o singura incarcare.
„Tableta MultiPad 3074B este cel mai recent produs din seria 3 a gamei de tablete de la Prestigio. Tocmai pentru ca modelele din aceasta serie au fost populare in rândul consumatorilor nostri, lansam aceasta tableta foarte competitiva, la un pret accesibil”, declara Iuri Antoshkin, COO Prestigio.
Cu un design elegant si o greutate redusa, 3074B va deveni accesoriul perfect pentru orice calatorie, tocmai datorita accesului usor la internet, mail, carti, muzica sau filme. Pretul recomandat de vanzare este de 109 euro, ceea ce il transforma intr-o varianta atractiva pentru orice amator de carti electronice, care vrea sa beneficieze de mai multe aplicatii fara eBook Reader-ul sau.

Specificatii tehnice:
Dimensiuni: 190 x 130 x 11.1 mm
Greutate: 0.35 kg
Display: 7 inci
Rezolutie: 800 x 480 pixeli
CPU: Procesor ARM9 (Rockchip 2818) 600mHz

Capacitatea bateriei: 4000mAh
WIFI: IEEE 802.11 b/g
Memorie interna: 4GB
Slot pentru card SD, de pâna la 32GB
Formate media compatibile:
• eBook: EPUB, PDF, TXT, FB2
• Audio: MP3, AAC, WAV, OGG, WMA, FLAC, APE
• Imagini: JPG, BMP, GIF, PNG
• Video: AVI, 3GP, MP4, RM, RMVB, FLV, MKV, MOV
Sisteme de operare compatibile: Windows 2000/XP/Vista/Windows 7, Linux 2.4 si MAC OS 10.4

Prestigio MultiPad 3074B va fi disponibil incepand cu saptamana aceasta in magazinele partenerilor Asbis. Pachetul include cablu USB si incarcator, husa eleganta din piele, ghid de utilizare, card de garantie de 2 ani.