Alte gadgeturi

IFA 2015: Ideacenter si ideapad sunt noile PC premium

Ideacenter

Lenovo a anuntat noul trio de PC-uri premium si accesorii al companiei, creat exclusiv pentru gameri: desktop-urile Lenovo ideacentre Y900 si Y700 si laptopul ideapad Y700 cu Windows 10.

Create pentru multitudinea de gameri care lucreaza si care acum isi doresc un dispozitiv puternic si stylish, ce poate suporta trecerea de la activitatea din timpul zilei la cea de gaming, familia noilor device-uri si accesorii Y a fost construita in intregime pentru a face fata entuziastilor de gaming maturi, atat in viata lor de profesionisti, cat si in viata lor sociala. Noile desktop-uri ideacentre Y900 si Y700 au un aspect la fel de distinct ca si performanta lor – un design edgy cu LED-uri interioare si exterioare rosii, care atrage atentia, in timp ce inauntrul cutiei se afla performata ridicata pentru gaming extrem si suficient spatiu pentru upgradari viitoare. Pentru calatoriile in interes de serviciu, noul ideapad™ Y700 ofera mobilitatea unui laptop cu destula putere pentru a trece de la spreadsheet la gaming time cu grafica mare.

Noile ideacentre Y900 si Y700

Create pentru gameri ocupati si experimentati, noua serie ideacentre Y este gata pentru ducerea la bun sfarsit a oricaror sarcini, fiind echipata cu procesoarele 6 generation Intel Quad Core i7 si optiuni ce includ grafica discreta. Atat ideacentre Y900 cat si Y700 fac upgradarea usoara – sunt ideale pentru cei care apreciaza timpul, dar carora le place sa-si upgradeze in mod continuu aparatele. Noile desktop-uri se potrivesc celor mai recente optiuni de upgrade, laudandu-se cu un suport destul de mare pentru un intreg ATX motherboard si, de asemenea, cu posibilitatea de a face fata alimentarii cu energie de pana la 1000W. In plus, noul ideacentre Y900 suporta pana la doua carduri de grafica, accesibile printr-un maner care deschide un panou lateral semi transparent si stylish. Un sistem intern de cabluri de directie pastreaza cablurile ordonate pe dinauntru. Spatiu aditional pentru upgradarea sistemului de racire si doua filtre de praf maresc rezistenta ventilatoarelor de 120 mm si 140 mm si asigura functionarea PC-urilor in conditii de racire chiar si atunci cand gamerii intrec limita.

Lenovo ideacentre 700

Noul ideapad Y700

Lenovo a creat noul ideapad Y700 pentru gamerii aflati in miscare, care cauta perfomanta si portabilitate. Construit pentru o experienta de gaming intensa, dar si la un pret accesibil, noul ideapad Y700 combina mobilitatea unui laptop cu puterea celor mai noi procesoare Intel® sau AMD si placa grafica discreta pentru o sesiune intensa de gaming – chiar si atunci cand ar fi momentul unei pauze. Cu noul si puternicul difuzor, noul subwoofer JBL® si un display optional capacitiv in 10 puncte, sau camera 3D Intel RealSense (la laptopul de 15 inch), noul ideapad Y700 este construit pentru gaming intens.

Accesoriile noii serii Lenovo Y
Lenovo a creat cinci accesorii personalizate pentru a creste experienta de gaming:
• Castile Lenovo™ Y Gaming Surround Sound: Includ sunet dinamic virtual de 7.1, optiunea de a comuta rapid si cutie de ajustare a volumului, dar si un microfon detasabil, care anuleaza zgomotul. Design-ul ergonomic permite castilor sa se plieze, dar si sa fie ajustate.
• Mouse-ul Lenovo™ Y Gaming Precision: Prezinta viteze precise, ajustabile, opt butoane ce pot fi programate, patru nivele ajustabile de DPI, cinci nivele pentru ajustare a greutatii si un design ergonomic, pentru sesiuni intense de gaming.
• Tastatura Lenovo™ Y Gaming Mechanical Switc: Include o matrice mecanica pentru lumina din spate, sase chei customizabile pentru macro recording, cinci nivele ajustabile pentru luminozitate, o cheie pentru controlarea castilor Lenovo Y Gaming Surround Sound si o curea detasabila pentru mana.
• Rucsacul Lenovo Y Gaming: Poate sustine un laptop de 17.3 inch, include buzunare captusite, un compartiment de protectie si o centura pentru extra suport.
• Padul pentru mouse Lenovo™ Y Gaming: Rezistenta ridicata si etans.

Toate produsele Lenovo sunt disponibile pe www.lenovo.com

Lenovo ideacentre Y900 and Y700: disponibil incepand cu luna noiembrie 2015
Lenovo ideapad Y700: disponibil incepand cu luna octombrie 2015
Casti Lenovo Y Gaming Surround Sound: disponibil incepand cu luna septembrie 2015
Mouse de precizie Lenovo Y Gaming: disponibil incepand cu luna septembrie 2015
Tastatura Lenovo Y Gaming Mechanical: disponibil incepand cu luna septembrie 2015
RucsacLenovo Y Gaming: disponibil incepand cu luna septembrie 2015
Pad Lenovo Y Gaming: disponibil incepand cu luna septembrie 2015