Sony Xperia XZ2
Telefoane Mobile

MWC 2018: Sony a lansat Xperia XZ2 si XZ2 Compact – design nou si ecran HDR FHD+

Sony Xperia XZ2

Astazi, Sony Mobile a anuntat la MWC 2018 lansarea noilor smartphone-uri flagship, Xperia XZ2 si Xperia XZ2 Compact.

Xperia XZ2

Experienta ta video depaseste limitele extreme, gratie flagship-ului nostru Xperia XZ2, model cu ecran extins, de 5,7 inci, HDR Full HD+, in format 18:9 , cu care te poti bucura de filmele favorite si de continutul preferat, cu un contrast si culori exceptionale. In plus, pe langa faptul ca poti urmari continutul existent in HDR, cu ajutorul tehnologiei Sony BRAVIA TV, tehnologia X-reality pentru mobil iti va permite sa convertesti continut pana la nivelul High Dynamic Range (HDR).

Echipat pentru experienta suprema in materie de divertisment, XZ2 incorporeaza o noua experienta tactila, adaugand senzatia de atingere, astfel incat sa simti experienta vizuala. Modelul utilizeaza noul sistem Dynamic Vibration, care analizeaza date audio si iti permite sa simti actiunea in palme, iar filmele, jocurile si clipurile prind viata. Imparte clipurile preferate cu prietenii tai, multumita difuzoarelor stereo puternice, orientate frontal, cu care este prevazut modelul XZ2. Difuzoarele de pe modelul XZ2 sunt prevazute cu tehnologia S-Force Front Surround si sunt cele mai puternice difuzoare din istoria Xperia.

Pentru audio de calitate inalta, Xperia se bucura si de expertiza Sony in domeniu, pentru un sunet autentic cu rezolutie inalta , si tehnologia DSEE HX, pentru imbunatatirea fidelitatii audio. Calitatea este garantata in momentul conectarii la boxe wireless sau la casti, gratie tehnologiei Bluetooth superioare, de tip LDAC, care ofera calitate audio la nivel apropriat de High-Resolution Audio .

Aparatul foto cu Motion Eye depaseste primeste un upgrade important, devenind primul aparat foto pe un smartphone din lume, care inregistreaza video 4K HDR, folosind formatul HLG (Hybrid Log Gamma).

Inregistrarea in super slow motion este si ea imbunatatita: acum poti inregistra momentele memorabile in Full HD, cu o viteza de 960 fps. Aparatul foto prevazut cu Motion Eye iti ofera toate avantajele foto pe care le astepti de la un telefon Xperia, gratie functiilor inteligente de control, de tipul capturarii anticipate, cu detector de miscare si de zambete, fotografiere in rafala cu focalizare automata si focalizare predictiva. Multumita acestor functii extraordinare si functiilor Quick Launch si Capture, nu vei rata momentul niciodata.

Aplicatia 3D Creator se bucura acum de mai multa flexibilitate pentru scanare 3D, oferind o metoda cu adevarat unica si extraordinara de a pastra amintiri. Pe langa faptul ca poti scana in 3D obiecte sau fetele prietenilor, in mai putin de un minut, acum iti poti scana propria fata in 3D, cu ajutorul camerei frontale. Selfie-ul tau 3D prinde viata si-ti ofera nenumarate oportunitati in lumea avatarurilor 3D. Acum ai si postprocesare la dispozitie, pentru o calitate si mai buna a imaginilor scanate in 3D. Mai mult, dupa ce termini scan-ul in 3D, il poti posta direct pe pagina de Facebook, cu ajutorul 3D Creator.

Toate aceste experiente extraordinare sunt inglobate in noul design, cu o suprafata fluida din sticla 3D, care creeaza o forma fara margini, confortabila fara efort in palma ta. Designul elegant contrasteaza cu exteriorul dur, construit din sticla Corning Gorilla Glass 5 si cadru metalic, pentru un plus de durabilitate si o experienta premium de utilizare. Cele patru finisaje diferite ofera o reflexie frumoasa si o stralucire fascinanta, din toate unghiurile, gratiei sticlei frumoase si modului in care reflecta lumina. Modelul este disponibil in urmatoarele culori: argintiu lichid, negru lichid, verde profund si roz cenusiu. Atestat IP65/IP68 , modelul XZ2 este gandit sa reziste la stropire si varsare de lichide, asa ca poti raspunde fara teama la telefon, cand esti in ploaie.

Alimentat de platforma revolutionara Qualcomm  Snapdragon  845 pentru dispozitive mobile, cu X20 LTE, dispozitivul XZ2 ofera o experienta captivanta, atingand viteze de conectare extraordinare (pana la 1,2 Gbps), cu ajutorul celei de-a doua generatii a solutiei Gigabit LTE, pentru ca utilizatorii sa se bucure de un stil de viata modern, cand se distreaza, dar si cand muncesc. De exemplu, poti descarca un episod din serialul preferat in doar 20 de secunde , multumita super-vitezei de descarcare.

Avand garantia vitezei si a performantei, ai nevoie de confirmare ca bateria nu te va dezamagi, iar modelul XZ2 se tine de cuvant. Modelul este echipat cu o baterie mare, de 3180 mAh, si este prevazut cu cele mai eficiente functii de control al energiei. Multumita platformei 845 pentru dispozitive mobile, XZ2 iti ofera garantia ca te poti bucura de dispozitivul tau toata ziua. Modelul este prevazut cu functii utile pentru baterie ca – Smart Stamina, STAMINA mode si Battery Care –, precum si tehnologia Qnovo Adaptive Charging, care pastreaza sanatatea bateriei, pentru o durata de viata mai mare. De asemenea, poti utiliza statia de incarcare wireless (WCH20 ) pentru incarcare usoara, precum si alte incarcatoare Qi compatibile, asezand pur si simplu dispozitivul XZ2 in statie, pentru incarcare, fara sa-l bagi in priza,

Xperia XZ2 Compact

Model preferat din seria de flagship-uri Xperia, smartphone-ul compact premium devine si mai bun, cand e vorba de XZ2 Compact. Dispozitivul iti pune divertismentul in palma, multumita eranului extins, HDR Full HD+, de 5 inci, datorita caruia XZ2 Compact este cel mai compact smartphone de 5 inci din lume . Modelul este gandit sa fie cel mai bun dispozitiv compact de divertisment, gratie ecranului mare si difuzoarelor stereo puternice.

De asemenea, Xperia XZ2 Compact se bucura de o multitudine de update-uri premium, disponibile si la fratele sau cel mare, XZ2, cum ar fi toate upgrade-urile specifice Motion EyeTM 2018, inclusiv 3D Creator pentru selfie-uri si super slow motion in Full HD, precum si captarea de imagini la o calitate excelenta. Modelul este prevazut cu tehnologiile Sony de amplificare audio, de tipul audio Hi-Res si difuzoare stereo, orientate frontal, pentru o experienta audio nemaiintalnita. Acest telefon mic, dar puternic este alimentat de platforma Qualcomm Snapdragon 845 pentru dispozitive mobile.

Perfect pana la cele mai mici detalii, XZ2 Compact urmeaza aceeasi filosofie de design ca XZ2, bucurandu-se de un corp curbat, usor de tinut in mana. Exteriorul dur asigura durabilitatea gratie sticlei Corning® Gorilla® Glass 5, a policarbonatului resistant la zgarieturi, cadrului metalic ce respecta standardele IP65/IP68. Modelul este disponibil in patru culori superbe, cu aspect proaspat si elegant: alb argintiu, negru, verde si roz coral.

Accesorii

Va fi disponibila o gama de accesorii, inclusiv husa Style Cover Touch si tocul Style Cover Stand, in tonuri corespunzatoare ambelor modele. De asemenea, vor fi disponibile accesoriile de incarcare: statia de incarcare rapida (WCH20 ), pentru incarcare rapida, fara efort, si incarcator rapid UCH12W, care-ti ofera ore de energie, dupa doar cateva minute de incarcare. Noile casti 2-way Style USB Audio & Bluetooth® (SBH90C) iti ofera aceeasi experienta audio de foarte buna calitate, atat wireless, cat si pe cablu USB Type-CTM, fiind casti care ofera audio Hi-Res prin output digital USB direct. De asemenea, castile se incarca de la dispozitivul tau Xperia in timp ce asculti muzica, asa ca poti trece usor de la wireless la cablu, cand se termina bateria. Castile stereo deschise (STH40D) ofera o experienta audio confortabila, iar castile Xperia Ear Duo folosesc experienta Sony fara egal in domeniul acusticii, pentru a te bucura de experienta castilor wireless stereo, „deschise”, cu care poti asculta muzica, accesa informatii si comunica, auzind in acelasi timp lumea din jur. Este disponibil si un cablu USB Type-C 2-in-1 (EC270), pentru a te bucura de sunet cu casti non-Bluetooth, in timp ce iti incarci telefonul. Intreaba operatorii si distribuitorii locali despre disponibilitatea accesoriilor.

Disponibilitate

Xperia XZ2 si XZ2 Compact sunt disponibile incepand cu luna martie 2018 si ambele vor fi prevazute cu AndroidTM 8.0 Oreo.