Neffos X1
Telefoane Mobile

TP-Link a lansat in Romania seria Neffos X1

Neffos X1

TP-Link a anuntat disponibilitatea in Romania a noii serii de smartphone-uri Neffos X1.Pretul recomandat estede la 899 de lei pentru modelul X1 si configuratia cu 2GB RAM si 16GB spatiu de stocare, respectiv 999 de lei modelul cu 3GB RAM si 32GB spatiu de stocare. Versiunea high-end, respectiv modelul X1 Max, va ajunge in magazine pana la finele acestui trimestru, si va avea un pret recomandat de 1099 de lei pentru versiunea cu 3GB RAM si 32GB spatiu de stocare, respectiv 1399 de lei pentru versiunea cu 4GB RAM si 64GB capacitate de stocare. Terminalele sunt disponibile in reteaua de magazine QuickMobile.

“Cu aceasta a treia serie de smartphone-uri Neffos consideram ca raspundem mult mai bine exigentelor unei piete mature precum cea din Romania. Neffos X1 vine cu specificatii de top, un design premium si, in plus, un pret foarte bun”, a declarat Simona Nijnic, Category Manager – TP-Link Romania.

Neffos X1 Max

Neffos X1 si X1 Max folosesc procesorul Octa-core MediaTek Helio P10 si suporta Wi-Fi dual band si multiple benzi LTE pentru acces rapid la Internet oriunde este disponibil.

X1 are un display HD de 5 inch, iar modelul X1 Max unul Full HD de 5,5 inch, cel din urma fiind cu ecran 2.5D Corning Gorilla Glass. Display-urile utilizeaza tehnologiile Full In-Cell si TDDI (Touch and Display Driver Integration) pentru o responsivitate sporita a ecranului si o experienta unica pentru utilizatori. Ambele modele sunt dotate cu o camera principala de 13MP cu senzor Sony IMX258, apertura f/2.0, phase-detection autofocus si blitz dual-LED pentru o mai buna captare a imaginilor pe timp de noapte. La camera principala se adauga o a doua camera frontala de 5MP.

Configuratiile de varf pentru fiecare dintre modele includ 3GB RAM si 32GB capacitate de stocare in cazul X1, respectiv 4GB RAM si 64GB capacitate de stocare in cazul X1 Max. Smartphone-urile au slot microSD pentru extinderea capacitatii de stocare cu pana la 128GB.

Smartphone-urile au cititor de amprente care permite deblocarea telefonului in 0,2 secunde. Cu fiecare utilizare, datorita unui algoritm inteligent, cititorul de amprente “invata” amprenta utilizatorului si creste acuratetea de citire a acesteia pentru un nivel sporit de securitate.

X1 are un acumulator de 2250mAh, respectiv 3000 mAh in cazul X1 Max, dar si functia fast-charging care asigura incarcarea cu pana la 50% in aproximativ 30 de minute, pentru modelul din urma.

Ambele modele ruleaza cea mai noua versiune Android 6.0 Marshmallow, versiune optimizata cu peste 3000 de imbunatatiri la nivel de performanta, utilizare, multitasking si autonomie mai buna a bateriei.

Seria X1 are design unibody cu spate metalic dublu-curbat si fiecare model este disponibil in doua variante de culoare: gri si auriu. Ambele smartphone-uri au rame extrem de subtiri, unele dintre cele mai subtiri disponibile in acest moment in industrie, de 2,75mm pentru X1 Max, respectiv 2,95mm pentru modelul X1. Grosimea smartphone-urilor este de 7,85mm pentru modelul X1 Max, 7,95mm, pentru modelul X1.