ASUS VivoPC X M80
Alte gadgeturi

ASUS lanseaza desktopul compact VivoPC X

ASUS VivoPC X M80

ASUS lanseaza VivoPC X, un desktop elegant si compact, conceput pentru o experienta VR imersiva.VivoPC X este echipat cu procesor Intel Core de generatia a 7-a si grafica NVIDIA din seria GeForce GTX 10, fiind total compatibil cu cei mai noi ochelari VR. Carcasa compacta, cu un volum de 5 litri, poate fi amplasata oriunde in casa, iar optiunile extinse de conectivitate includ patru porturi USB 3.1 Gen 1 si doua porturi USB 2.0 pentru perifericele VR si controlere. VivoPC X tinteste utilizatorii care isi doresc un PC pregatit pentru divertisment si realitate virtuala, care sa indeplineasca cerintele hardware ale dispozitivelor VR.

Desktop VR-ready

Echipat cu un procesor Intel Core i5 de generatia a 7-a, placa video NVIDIA GeForce GTX 1060, memorii RAM DDR4 2400MHz si un SSD M.2 SATA de 512GB, ASUS VivoPC X ofera performantele necesare pentru o gama larga de aplicatii VR. Utilizatorii pot accesa tururi virtuale, pot urmari filme la 360° sau cele mai bune productii cinematografice la rezolutie 4K UHD. VivoPC X este pregatit pentru Oculus, asigurand utilizatorii ca vor obtine cea mai buna experienta VR, depasind testele riguroase stabilite de Oculus.

Sistemul compact integreaza grafica avansata NVIDIA GeForce GTX 1060, oferind o eficienta energetica superioara si tehnologii de gaming inovatoare pentru o experienta VR extraordinara.

VivoPC X suporta ecranele 4K UHD (3840 x 2160) si foloseste NVIDIA G-SYNC pentru obtinerea unor efecte vizuale fluide si rapide. G-SYNC sincronizeaza rata de refresh a ecranului cu cea a placii grafice GeForce GTX eliminand rupturile de cadre si latentele. Rezultatele constau in efecte vizuale redate instant, cu detalii fine si culori vibrante. Jocul este mai fluid, cu un raspuns prompt.

Optiunile de conectivitate sunt extinse si includ patru porturi USB 3.1 Gen 1 si doua porturi USB 2.0 pentru casca VR, tracker, controler, tastatura si mouse. VivoPC X are doua porturi HDMI si o iesire DisplayPort pentru conectarea la TV sau la monitoarele compatibile G-SYNC.

Suita ASUS Sonic

ASUS VivoPC X dispune de Sonic Suite, un mix unic de hardware si software, conceput sa ofere un sunet imersiv pentru a completa experienta VR. Sonic Suite include Sonic Studio si Sonic Radar, imbunatatind si mai mult experienta de joc. Sonic Studio reda un sunet de inalta calitate in jocuri si imbunatateste streamingul si inregistrarile audio pentru evidentierea vocii si reducerea zgomotului. Sonic Radar ajuta jucatorii sa detecteze adversarii cu ajutorul unui grafic afisat pe ecran, ce indica pozitia focurilor de arma, a pasilor si a altor efecte sonore din joc.

Carcasa compacta de numai 5 litri

Carcasa de 5 litri a noului ASUS VivoPC X nu este mai mare decat cea a unei console de jocuri. VivoPC X are un design cursiv, ce economiseste spatiul si se potriveste cu designul unei case moderne, putand fi plasat sub birou sau langa televizor. Elementele de design, cum ar fi gurile de ventilatie sub forma unor picaturi de ploaie si dungile rosii de-a lungul carcasei completeaza aspectul estetic.

In interior, VivoPC X are un design termic eficient, care ofera performante stabile, fara intreruperi. Un ventilator axial trage aerul prin gurile de ventilatie laterale si il sufla prin sistem, pentru a raci componentele interne, inainte de a-l expulza prin gurile de ventilatie din spate. Mai mult, pentru o racire suplimentara exista un heat-pipe ce preia caldura de la procesor.

ASUS VivoPC X cu sistem de operare Windows preinstalat va fi disponibil in Romania la sfarsitul lunii aprilie, la un pret aproximativ de 4000 de lei (TVA inclusiv).