Gabriel Gidea HyperX
Alte gadgeturi

HyperX a lansat in Romania castile de gaming Cloud Revolver

Gabriel Gidea HyperX

HyperX a lansat ieri in Romania castile de gaming Cloud Revolver, in cadrul unui eveniment organizat la Nexus Gamers Pub.Acestea ofera o calitate si o precizie a sunetului superioara datorita difuzoarelor de 50mm, atat in shootere-le first person cat si in jocurile open environment. Adaptabilitatea difuzoarelor, designul mecanic al cutiei acustice frontale, cupa castilor de dimensiuni mai mari si spatiile pentru ventilatie le permit utilizatorilor sa auda miscarile adversarilor mai clar si de la o distanta mai mare, obtinand astfel un avantaj competitiv asupra acestora.

HyperX Cloud Revolver, asemeni predecesorilor Cloud si Cloud II, foloseste spuma rosie cu memorie si piele de inalta calitate pentru cupele de urechi si head band, pentru un confort sporit in timpul sesiunilor lungi de gaming. Suspensia confectionata din otel aduce un plus de durabilitate, stabilitate si calitate.

Lansarea modelului de casti Revolver vine in contextul avansului rapid al industriei de eSports, care a ajuns la 323 milioane de gameri in Europa. HyperX este dedicat sustinerii fenomenului de eSports, sponsorizand 25 de echipe la nivel global si fiind si sponsorul principal al Intel Extreme Masters. Produsele HyperX sunt folosite in sistemele prezente la evenimente precum Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom si PAX.