TP-LINK
Stiri

TP-LINK a incheiat 2015 cu o cota de piata de 41,6% la nivel global

TP-LINK

TP-LINK a inregistrat in 2015 o cota de piata de 41,6%, la nivel global, de peste patru ori mai mare decat urmatorul clasat.TP-LINK isi mentine astfel pozitia de lider al pietei pentru al cincilea an consecutiv, conform IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker.

”Echipamentele noastre conecteaza mai multi oameni decat oricare altele si acest fapt se datoreaza produselor de calitate, la pret correct. Suntem prezenti in zeci de milioane de case din toata lumea pentru a facilita utilizatorilor comunicarea cu familia si prietenii, pentru a le asigura accesul la divertisment in cel mai simplu mod posibil, dar si pentru a-i ajuta sa lucreze indiferent unde se afla. Doar in 2015 am vandut in intreaga lume peste 149 de milioane de echipamente” a declarat Hermes Song, directorul general al TP-LINK Romania. “In plus, depunem eforturi constante pentru a face tehnologia de retea cat mai accesibila pentru toti utilizatorii. In acest sens am lansat primul nostru router cu ecran tactil, dar am si facut prima localizare de produs in limba romana”, a mai adaugat Hermes Song.
TP-LINK este lider si in Romania, cu o cota de piata de peste 60% in 2015. Anul trecut, producatorul a livrat aproximativ 600.000 de echipamente wireless, pe o piata estimata la 950.000 de unitati. TP-LINK are prezenta directa in Romania, din 2013, printr-un birou de reprezentanta si un depozit care deserveste mai multe tari din regiune.

TP-LINK a fost fondata in 1996 in Shenzen (China). Din 2005 a devenit jucator international. In prezent, are reprezentante locale in 40 de tari si numara peste 23.000 de angajati in intreaga lume. Anual, aproximativ 8% din veniturile companiei (2 miliarde de dolari in 2015) merg catre cercetare si dezvoltare, activitatea care angreneaza o echipa de 1100 de specialisti.

TP-LINK Romania pune la dispozitia clientilor sai o linie de suport tehnic gratuit, (numarul de telefon: +4 031 1011290, tarif normal), care alaturi de Live Chat-ul de pe pagina www.tp-link.ro, poate fi utilizat de luni pana vineri intre orele 10:00 si 19:30. In afara orelor de program, utilizatorii pot lasa un mesaj offline in chatul de pe www.tp-link.ro, pot folosi formularul de suport dedicat, http://www.tp-link.ro/support/contact sau pot trimite un email la adresa support.ro@tp-link.com.