Stiri

King Digital anunta o noua campanie de recrutare

King3

King Digital Entertainment, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri casual pentru dispozitive mobile, a anuntat o noua campanie de recrutare pentru o serie de noi pozitii in cadrul QA Hub-ului din Bucuresti.Acesta este cel de-al doilea QA Hub al companiei, dupa cel din Barcelona, angajatii din Romania putand contribui in mod creativ la dezvoltarea jocurilor.

Astfel, compania isi propune sa dezvolte hub-ul din Romania, deschizand 18 pozitii QRT (Quick Regression Testing) si 3 pozitii de Developer – 1 Developer Lead si 2 Developeri – ce ofera tinerilor posibilitatea avansarii intr-o cariera in domeniul testarii, inclusiv pana la functii manageriale. In acest moment, in tara noastra, compania are 46 de angajati in domeniul testarii si isi propune sa creasca acest numar. Printre beneficiile pe care King le ofera angajatilor se numara asigurarea de viata si asigurarea medicala privata, micul dejun si gustari oferite de companie, cursuri de limbi straine, plata activitatilor sportive sau accesul la spatiile de joc si relaxare din cadrul sediului King.

„Pentru noi, oamenii sunt cea mai importanta resursa si suntem foarte bucurosi sa ne marim echipa in anul 2016. Ne consideram o companie people-oriented si facem ca acest lucru sa se reflecte atat in beneficiile pe care le oferim angajatilor, cat si in modul in care ne alegem managerii. Suntem in cautarea unor oameni talentati, pasionati de gaming, care vor sa se alature unei companii de top, insa una care si-a pastrat spiritul jucaus,” a declarat Horia Bugner, QA Director in cadrul King.

King este una dintre companiile din zona de gaming care acorda o atentie sporita componentei de testare, ce joaca un rol fundamental in asigurarea calitatii jocurilor. De aceea, QA Hub-ul King din Bucuresti include atat pozitii entry-level, cat si pozitii de conducere. Pentru acestea din urma, compania ofera oportunitati de promovare angajatilor care au dovedit atat cunostinte tehnice, cat si aptitudini manageriale.

„Credem cu tarie in importanta serviciilor de QA in cadrul King si oferim oportunitatea unei adevarate cariere in acest domeniu. Cineva care a inceput ca QRT (Quick Registration Testing) poate avansa in pozitia de Ninja (Exploratory Testing) si, ulterior, poate deveni Senior Ninja sau Ninja Lead, pozitii cu greutate in cadrul King,” a completat Horia Bugner.

QRT sunt cei care au primul contact cu jocurile produse de King, oferind feedback cu privire la experienta de utilizare si problemele de programare. Compania pune accentul pe nivelul de pregatire al QRT, pe experienta si pe skill-urile personale, astfel incat acestia sa poata indica si cele mai mici bug-uri si sa ofere echipelor de dezvoltatori un feedback cuprinzator, intr-un mod eficient. Pentru a se asigura ca isi formeaza echipele din cei mai talentati testeri de pe piata, King are ca cerinta de angajare pentru pozitiile de QRT minim 6 luni in domeniul testarii. Chiar daca studiile de specialitate nu sunt necesare, experienta in programare este considerata un avantaj.

Odata ce un tanar reuseste sa fie promovat de la QRT la Ninja, munca sa o depaseste pe cea a unui tester obisnuit si contribuie in mod creativ la dezvoltarea jocului, din punctul de vedere al experientei de utilizare.