Filme

DIRTY GRANDPA / Bunicul dezlantuit

afis Bunicul Dezlantuit - DIRTY GRANDPAComedia DIRTY GRANDPA / Bunicul dezlantuit  il prezinta, din 5 februarie la cinema, pe Robert De Niro in rolul unui veteran lipsit de prejudecati si hotarat sa demonstreze ca viata merita traita din plin la orice varsta.  Replicile taioase si aluziile obscene te vor face sa razi cu hohote, iar actiunea intregului film si interpretarea actorilor cu siguranta te va tine in priza si te va distra!

La doar o saptamana distanta de nunta cu fiica rasfatata a sefului sau Jason Kelly (Zac Efron) decide sa ii faca pe plac bunicului Dick (Robert De Niro) cu care pleaca in vacanta la Daytona. Surprinzator si un santajist emotional, bunicul guraliv il convinge sa isi depaseasca zona de confort, sa mai “copilareasca”, astfel ajung amandoi la petreceri scandaloase, in competitii de bodybuilding sau in mijlocul unor conflicte aprinse in bar. Jason incaseaza pumni, incearca cele mai provocatoare experiente, ajunge in inchisoare, insa totul pentru ca in final sa redescopere libertatea si sa isi urmeze visul.

Intr-o scena epica de karaoke ii descoperim talentul si vocea lui Zac Efron, iar batranul Dick (Robert De Niro) pare de neoprit, e intr-o forma fizica de invidiat la varsta lui.

La finalul unui concediu incredibil, bunicul dezlantuit si nepotul descopera ca exista multe lucruri pe care le pot invata unul de la celalalt si leaga o relatie mai stransa ca niciodata.

Pe langa Robert De Niro si Zac Efron, din distributia comediei mai fac parte: Julianne Hough, Aubrey Plaza, Dermot Mulroney si Adam Pally.