Telefoane Mobile

X3 Soul – noul varf de gama Allview

X3 Soul

Allview a lansat astazi smartphone-ul X3 Soul, un terminal ce face parte din cea de-a treia generatie de telefoane inteligente marca Allview.

X3 Soul este un smartphone dual-sim echipat cu procesor True Octa Core 64-bit, care alaturi de memoria RAM de 3GB asigura fluenta in rularea sistemului de operare Android 5.1 Lollipop. Memoria Flash de 32GB poate fi extinsa prin utilizarea unui card microSD de pana la 128GB. X3 Soul ofera conectivitate 4G in standardele TDD si FDD pe ambele SIM-uri incorporate, alternativ.

Realizat din metal in proportie de 89%, X3 Soul este un telefon unibody mai subtire decat un creion. Display-ul de 5,5” HD AMOLED produs de SAMSUNG ofera o rezolutie de 1280x720px. Grosimea touchscreen-ului a fost semnificativ redusa gratie tehnologiei OGS, iar Gorilla Glass 3, marca inregistrata Corning Incorporate, aduce un plus de rezistenta la zgarieturi si socuri mecanice. Marginile oblice ale telefonului si spatele usor curbat asigura o buna priza in mana utilizatorului, dincolo de efectul estetic remarcabil.

X3 Soul

Acumulatorul de 3150mAh asigura pana la 900 de minute de convorbire si pana la 210 ore in stand-by. In plus, prin administrarea inteligenta a consumului, autonomia smartphone-ului poate fi optimizata. Camera de 13MP cu 5 lentile si PDAF focalizeaza in numai 0,1 secunde iar deschiderea diafragmei f/2.0 permite trecerea si captarea eficienta a unei lumini mai puternice catre senzor, pentru fotografii mai luminoase.. Camera dispune de numeroase functii ce pot fi adaptate tinand cont de conditiile de fotografiere sau de efectele urmarite: Mod Profesionist, Foto Oricand, Focalizare Manuala, Filtrare, HDR, Panoramic sau Nocturn. Functia Super Foto permite capturarea de imagini HD cu dimensiune de 5 ori mai mare decat maximul rezolutiei, ajungand astfel la 65MP, iar Super Zoom 4X evidentiaza chiar si cele mai indepartate detalii.

Camera frontala de 5MP ofera selfie-uri spectaculoase ce pot fi retusate prin functia de infrumusetare a fetei. X3 Soul ofera siguranta chiar si atunci cand telefonul ajunge in mana copiilor. Accesul acestora poate fi limitat exclusiv la zona dedicata micilor pasionati de tehnlogie iar iesirea din aceasta sectiune se realizeaza numai pe baza de parola.

Printr-un cod prestabilit poate fi accesata si galeria privata, locul unde fotografiile sunt pastrate departe de priviri indiscrete. Pretul smartphone-ului X3 Soul este de 1.499 lei. Achizitia prin precomanda se poate realiza de astazi, 26 ianuarie, iar livrarile vor fi efectuate incepand cu 15 februarie.