Telefoane Mobile

Huawei P8 a fost lansat oficial in Romania

Huawei P8

La aproape o luna de la lansarea oficiala, Huawei a lansat in Romania noul smartphone, varf de gama, Huawei P8. Huawei a organizat o seara speciala in Fratelli by the Lake pentru lansarea lui Huawei P8 si a pregatit atat artificii, cat si un moment artistic deosebit, cu acrobatie. Indemnul evenimentului Huawei P8 a fost “Ignite your Creativity”, iar gazdele evenimentului, Catalina Grama (Jojo) si George Buhnici, au incins atmosfera.

Huawei P8 este un smartphone dual-sim elegant,cu finisajele premium; in plus, este primul smartphone a carui camera foto este perfect integrata in partea din spate a carcasei. Huawei P8 are un procesor octa-core Kirin 930, doua camere foto performante si tehnologii inovatoare, precum functiile Search phone by Voice, Signal+ si modul Regizor.

„Multi dintre utilizatorii din Romania iau decizia de cumparare in functie de camera foto a smartphone-ului, asa ca era natural sa le oferim una din cele mai bune alternative de pe piata.” a spus Sorina Macarescu, director divizia de terminale Huawei Romania.

Iata si momentul de acrobatie Huawei P8 – Ignite your Creativity:

Camera foto principala de 13 MP a lui Huawei P8 se mandreste cu unul din cele mai bune stabilizatoare optice ale imaginii din industrie, de pana la 1,2 grade, si integreaza primul senzor RGBW in patru culori din lume. Noul P8 are un procesor al imaginii la nivelul unui DSLR, permitand reducerea zgomotului in momentul fotografierii, prin detectarea inteligenta a mediilor cu un contrast inalt.

Un alt plus al telefonului il reprezinta cele patru stiluri speciale ale modului Light Painting: Taillights Track, Silky Water, Star Track si Light Graffiti, datorita carora utilizatorii pot obtine fotografii creative la calitate profesionala in conditii de iluminare scazuta.
De exemplu, modul Light Painting, unul din cele patru moduri pentru fotografii la o calitate profesionala in conditii de iluminare scazuta, utilizeaza diafragma manuala a camerei pentru a captura fascicule largi de lumina.

Modul Regizor al Huawei P8 este prima functie disponibila in industrie care permite capturarea de continut video la nivel profesional pe un smartphone. In plus, ii permite utilizatorului sa comande si sa controleze alte trei smartphone-uri care ruleaza pe platforma Android in momentul in care este inregistrat un clip video, simultan din patru unghiuri, si sa sincronizeze editarea clipurilor video.
Huawei P8 integreaza, deasemenea, si un nou mod Selfie, care permite efectuarea de presetari pentru a pune in valoare mai bine frumusetea fiecarui utilizator.

Datorita tehnologiei propietare Huawei Signal+, a antenei duale, dar si a tehnologiei Rapid switching, smartphone-ul poate recunoaste care este cel mai bun mod de utilizare. Cand unul din capetele antenei este acoperit si semnalul devine slab, Huawei P8 poate trece instant la celalalt capat al antenei, cu mult mai repede decat smartphone-urile traditionale, asigurand mentinerea unui semnal puternic.
Mai mult, device-urile cu tehnologia Signal+ au o rata imbunatatita de conectare a apelurilor chiar si atunci cand utilizatorii se afla intr-un tren cu o viteza de pana la 300 km/h.

Huawei P8 creste viteza de conectare si in cazul retelelor din roaming. Potrivit testelor efectuate in mai bine de 20 tari si regiuni din Europa, America de Nord, America Latina, Australia si Asia, cu roaming optimizat pentru 4G, Huawei P8 se sincronizeaza cu serviciile de roaming de aproximativ trei ori mai repede decat un telefon normal.

Huawei P8 va fi disponibil spre vanzare de la inceputul lunii iunie, la un pret de 499 Euro, la partenerii Huawei.

Galerie foto lansarea Huawei P8 in Romania:

Mai multe poze de la eveniment veti putea gasi pe www.facebook.com/NewEditionNews.Ro!