htc one
Telefoane Mobile

E oficial HTC ONE M9 va fi lansat la MWC 2015

htc one

Inainte cu 1-2 luni de inceperea unui eveniment mare apar fara doar si poate o groaza de zvonuri si informatii care ne dau o imagine asupra evenimentului. Cu totii vrem sa stim la ce sa ne asteptam si daca merita efortul sa-l urmarim.

Din cand in cand unii producatori ne dau si informatii oficiale care sa ne lamureasca un aspect sau mai multe asupra unui produs. Este si cazul celor de la HTC care au postat pe contul lor oficial de Twitter din UK o imagine din care aflam numele real al viitorului lor smartphone de top, HTC ONE. Initial se crezuse ca numele de cod al telefonului, Hima, va fi incorporat in nume oficial. Dar nu este cazul si dupa cum vedem in imagine HTC pastreaza trend-ul cu One si foarte posibil sa vedem si un M9 dupa el. Un alt lucru important este data specificata in imagine, 01.03.15, ce ne indica cu exactitate data lansarii lui HTC One M9 si locul care nu poate fi decat targul de telefonie mobila de la Barcelona, MWC 2015.

Tot in imagine mai este prezenta si o propozitie “Let them stare”, adica “Lasati lumea sa se uite!(holbeze)”. Nu este sigur la ce se refera HTC cu asta: la ecran, la camera sau doar la telefon in ansamblu. Cert e ca MWC 2015 incepe peste cateva zile si mult nu mai avem de asteptat pana sa vedem si “minunea” de la HTC.