P6 energy
Telefoane Mobile

P6 Energy un smartphone cu baterie de 5000 mAh

P6 energy

Allview a lansat P6 Energy, un smartphone cu o baterie de 5000 mAh.

Bateria telefonului P6 Energy rezista pana la 500 de ore / 21 zile in stand by, iar in convorbire pana la 24 de ore. Smartphone-ul poate deveni baterie externa pentru alte device-uri, acesta putand sa le incarce bateriile prin OTG. O alta functte interesanta este Hot Knot, care permite transferul de fotografii si filme instant, numai prin atingerea ecranelor.

Allview P6 Energy are un ecran IPS de 5” cu o rezolutie de 1280×720 px. Procesorul Quad Core de 1,3 GHz, memoria RAM de 1 GB, iar cea interna de 8 GB ruleaza pe sistemul de operare Android 4.4.2.

P6 Energy 2

Telefonul dispune de doua camere foto de 8 MP, respectiv 2 MP. Camera principala cu Autofocus si LED Flash inregistreaza clipuri video la rezolutie Full HD si dispune de numeroase functii utile si interesante precum smile shot, gesture shot, face detection, beauty face, eraser si HDR.

P6 Energy dispune de Wi-Fi Direct pentru transfer de date rapid si Wi-Fi Display, pentru a putea vizualiza pe televizor cu usurinta continutul de pe smartphone. De asemenea, device-ul poate fi controlat prin gesturi. Ecranul porneste printr-o simpla dubla atingere a acestuia, prin desenarea unuia dintre cele 4 semne se acceseaza rapid orice aplicatie, iar alarma se intrerupe prin intoarcerea telefonului cu ecranul in jos.

Smartphone-ul P6 Energy este disponibil incepand de astazi pe baza de precomanda la pretul de 849 lei.