Telefoane Mobile

Samsung GALAXY Note 4 si Gear S sunt acum in Romania

www.catalingeorgescu.com

Samsung a lansat astazi in in Romania cele mai noi dispozitive din gamele Galaxy Note si Gear: Galaxy Note 4 si Gear S.

Noul Galaxy Note 4 este echipat cu un ecran Super AMOLED Quad HD (2560×1440) de 5,7 inch protejat cu Corning Gorilla Glass 3, procesor Qualcomm Snapdragon 805 quad-core la 2.7 GHz pe Krait 450, procesor grafic Adreno 420, 3 GB RAM, spatiu de stocare 16 / 32 / 64 GB și slot pentru microSD de pana la 128 GB.

Galaxy Note 4 dispune de o camera foto principala de 16 MP, cu stabilizator de imagine Smart Optic, pentru fotografiile facute la obiecte in miscare sau in medii intunecate. In plus, camera frontala de 3,7 MP cu f1,9 permite atat fotografierea la unghi standard de 90 de grade, cat si la un unghi mai larg de pana la 120 de grade, pentru realizarea celor mai bune „seflie-uri de grup”.

Functia Multi Window a fost imbunatatita, astfel incat utilizatorii pot deschide doua aplicatii pe ecranul telefonului si pot beneficia de mai multa libertate cu Pop-up View, care permite repozitionarea si redimensionarea aplicatiilor si paginilor deschise, pentru a naviga mai usor intre ele.

Note 4 le ofera utilizatorilor un pachet variat de continut cu aplicatii disponibile la nivel international, completat de o serie de aplicatii locale. Printre acestea se numara o colectie de 9 jocuri premium semnate AMA (Hills of Glory 3D, Ocean Run 3D, Pix’n Love Rush, Puzzle 2, A Moon for the Sky, Reverstris, Doodle Fit, Pizza Ninja 3, Yeti on Furry). Parteneriatul ofera acces gratuit la toate aceste titluri pentru o perioada de 6 luni, inclusiv pentru bunurile virtuale din cadrul jocurilor. Mai mult, Romania este prima tara care beneficiaza de aceasta oferta.

Odata cu lansarea noului Samsung Galaxy Note 4, comunicarile utilizatorilor vor fi mai sigure datorita aplicatiei Trust4Mobile, dezvoltata de certSIGN, companie membra a UTI, prima aplicatie romaneasca de criptare in timp real a apelurilor si mesajelor text VOIP, dedicata utilizatorilor de dispozitive mobile Android. Astfel, cumparatorii Note 4 vor avea acces gratis, timp de 6 luni, la aceasta solutie.

Kidsopia le ofera gratuit utilizatorilor de Note 4 doua aplicatii educative pentru copii: 0 (joc de invatat numerele pentru copii prescolari) si „Povesti pentru Copii” (o colectie de 15 povesti, jocuri de colorat si puzzle-uri). Kidsopia este o platforma educationala pentru prescolari bazata pe studiul UNICEF: „Repere Fundamentale pentru Invatarea Timpurie a Copilului de la Nastere pana la 7 ani” (RFIDT).

Lista aplicatiilor de care se vor putea bucura cumparatorii Note 4 este completata de KICK, aplicatia creata de Samsung pentru pasionatii de fotbal, ENDOMONDO (premium account gratuit) si 100% GAMES (GAMELOFT), jocul Dungeon Hunter 4 fiind oferit gratuit.

„Samsung a integrat intr-un design elegant si suplu, evidentiat de cadrul metalic si colturile curbate, cea mai noua tehnologie in materie de dispozitive mobile. Galaxy Note 4 imbunatateste experienta pe care utilizatorii o au cu smartphone-urile lor, fiind device-ul perfect pentru ceea ce noi am numit creativitate productiva. Pe langa dimensiunea ecranului si calitatea imaginii, senzitivitatea S Pen-ului a fost imbunatatita, acesta evoluand de la un instrument de scris la un instrument care creste eficienta”, a declarat Alexandru Munteanu, seful diviziei Telecom din cadrul Samsung Electronics Romania. „Gear S este primul smartwatch independent cu tehnologie 3G, care permite o mobilitate nemaiintalnita. Utilizatorii dispun acum de functiile de baza ale unui smartphone, chiar la incheietura mainii lor!”

Galaxy Note 4 vine cu functii imbunatatite si in ceea ce priveste perioada de functionare, Fast Charging si Ultra Power Saving Mode asigurand o incarcare mai rapida a bateriei si o durata de functionare prelungita a dispozitivului mobil, pentru situatiile de urgenta. In plus, functia Voice Recorder, permite inregistrarea, recunoasterea si redarea a pana la opt voci diferite, prin difuzorul imbunatatit, care reduce zgomotul de fundal, avand mai multe microfoane integrate in design-ul dispozitivului. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a izola si a asculta anumite voci dintr-o conversatie cu mai multe persoane.

Noul S Pen a fost construit pentru a oferi o experienta similara cu cea a scrierii cu stiloul pe hartie. Accesoriul S Pen permite o utilizare avansata a dispozitivului prin functiile Action Memo, Screen Write, Image Clip si Smart Select, care imbunatatesc crearea, stocarea, modificarea si impartasirea de continut. In plus, cu ajutorul functiei inovatoare Snap Note, utilizatorii pot fotografia notitele scrise pe hartie, iar acestea vor fi transformate si stocate in formatul S Note, adica din format analog in format digital.

Noul dispozitiv dispune de mai multi senzori, printre care scannerul de amprenta, care a fost imbunatatit semnificativ pentru protejarea datelor cu caracter personal, senzorul SpO2, care masoara saturatia de oxigen din sange si senzorul UV, primul de acest fel din lume, localizat pe spatele telefonului, si care, atunci cand este indreptat spre soare, masoara nivelul de radiatii UV si anunta utilizatorul daca acest nivel este daunator pentru sanatate.

Galaxy Note 4 va fi disponibil in culorile: Charcoal Black, Frost White, Bronze Gold si Blossom Pink.

Gear S, un accesoiru smart pentru mobilitate

Cu design-ul elegant si ecranul curbat Super AMOLED de 2 inci, Gear S este primul smartwatch ce poate functiona independent de telefon. Dispozitivul mobil se potriveste perfect pe incheietura mainii, permitandu-i utilizatorului sa isi citeasca mesajele si notificarile fara a fi nevoit sa isi scoata telefonul din buzunar. Mai mult, bratara acestuia poate fi schimbata in functie de stilul personal si preferintele oricui.

Utilizatorii pot raspunde la mesajele primite cu ajutorul tastaturii preinstalate sau prin functia de voce. De asemenea, acestia pot initia, redirectiona sau raspunde la conversatii telefonice chiar si atunci cand nu au telefonul in apropiere, datorita conexiunilor Bluetooth, Wi-Fi si 3G pe care le permite smartwatch-ul.

Samsung Gear S este echipat cu sezori si functii S Health imbunatatite, dar si cu aplicatia Nike+ Running prin care utilizatorii isi pot monitoriza sesiunile de jogging, devenind astfel accesoriul ideal pentru activitatile din aer liber.

Samsung GALAXY Note 4 si Gear S vor fi disponibile in retelele partenerilor Samsung.