Monitoare

AOC lanseaza 3 noi monitoare de 24 inch din gama Professional

e2460Sxda

AOC lanseaza 3 noi monitoare de 24” cu un format al ecranului de 16:10. Modelele din seria 60 fac parte din gama Professional, oferind o rezolutie de 1920 x 1200 pixeli si adaugand un plus de spatiu valoros pe desktop, comparativ cu mult mai raspanditul format 16:9. Disponibile intr-un elegant finisaj negru texturat si avand diverse variante de echipare, noile monitoare raspund atat la exigentele utilizarii in mediul profesional, cat si celor ale divertismentului de acasa. Utilizatorii beneficiaza, de asemenea, de o multitudine de functii precum hub-ul USB integrat, design-ul ergonomic si software-ul inteligent.

Cele trei noi modele din linia Professional au fost create pentru a oferi un plus de spatiu pe desktop, pentru lucrul cu tabele complexe sau texte si fotografii de mari dimensiuni. Cu toate acestea, modelele sunt deosebit de versatile si pot fi folosite inclusiv intr-un home office. Datorita unghiurilor de vizualizare ample si timpului de raspuns ultra rapid, monitoarele fac fata cu brio si filmelor sau jocurilor.

e2460Pxda

Atat modelul e2460Pxda, cat si e2460Sxda integreaza un panou TN LED cu iluminare din spate, oferind o calitate excelenta a imaginii, cu o rezolutie de 1920 x 1200 de pixeli, o luminozitate de 250 cd/m² si o rata de contrast static de 1000:1. Cele doua porturi D-Sub si DVI-D permit receptia semnalului analogic, dar si a celui digital. In acelasi timp, modelul e2460Pxda ofera o intreaga suita de optiuni ergonomice, permitand ajustarea pe inaltime a panoului cu pana la 130 mm, precum si aplecarea sau pivotarea monitorului.

Aceste functii ergonomice sunt utile mai ales in mediile de lucru de tip open space, permitand rotirea ecranului pentru a prezenta colegilor diverse documente fara a fi nevoie ca ei sa se ridice de la birou. Datorita functiei de pivotare, ecranul poate fi pozitionat inclusiv in format portret, pentru editarea cu mai mare usurinta a tabelelor ori textelor lungi.

i2460Pxqu beneficiaza de un panou eIPS de ultima generatie, care ofera o stabilitate superioara a culorilor chiar si atunci cand ecranul este privit dintr-un unghi de pana la 178°, pe orizontala sau pe verticala. Modelul are o luminozitate de pana la 300 cd/m², oferind o imagine realista si culori vibrante. Pentru un plus de comoditate, monitorul beneficiaza de aceleasi capabilitati ergonomice de care se bucura si e2460Pxda, fiind echipat cu o serie de porturi aditionale. Pe langa iesirile D-Sub and DVI-D, acesta include si HDMI compatibil HDCP, precum si un DisplayPort.

Pentru ca un spatiu de lucru ordonat este unul in care putem deveni mai productivi, AOC a echipat noile modele din gama Professional cu un hub USB integrat in rama – tastaturile, mouse-urile, webcam-urile si alte periferice pot fi conectate cu o mai mare usurinta, fara a aglomera cablurile in spatele biroului.Toate modelele cu format 16:10 din seria 60 sunt echipate cu difuzoare de 2W, oferind, de asemenea, posibilitatea conectarii unor sisteme audio externe, prin intermediul jack-ului de 3,5 mm integrat.

Modelele dispun si de o serie de solutii software inteligente. Programe precum e-Saver sau Eco Mode contribuie la economisirea de energie, in timp ce i-Menu permite schimbarea setarilor monitorului doar cu ajutorul mouse-ului. Software-ul Screen+ este foarte util pentru multi-tasking: ecranul de 24” poate fi divizat in 4 zone individuale, accesibile prin intermediul unor shortcut-uri.

Monitoarele AOC au fost fabricate pentru a fi cu adevarat prietenoase cu mediul – de la procesul de fabricare, ce nu implica folosirea mercurului, pana la consumul energetic redus. Datorita iluminarii LED, modelele au nevoie doar de 22 W pentru functionare, raspunzand astfel celor mai exigente certificate precum Energy Star 6.0, TCO 6.0 sau EPEAT Silver.