Televizoare

Samsung a lanasat in Romania seria 2013 de televizoare Smart TV

Smart TV

Prezentata in ianuarie la Consumer Electronics Show (CES), Samsung a lansat azi si in Romania generatia 2013 de televizoare Smart TV, ce aduce consumatorilor conectivitate crescuta si o noua interfata.

Noua generatie de televizoare inteligente aduce pe piata locala ultimele inovatii tehnologice, cea mai buna calitate a imaginii, noi functionalitati si mai multe aplicatii, oferind continut adaptat unei game largi de preferinte. Noile Smart TV-uri vor fi disponibile la preturi ce variaza intre 1.899 lei (32 inci, HD ready) si 12.299 lei (55 inci, Full HD), in functie de diagonala si de alte caracteristici tehnice.

Televizoarele inteligente Samsung ofera un nou nivel de experienta interactiva

Platforma Samsung Smart Hub disponibila pe generatia 2013 de televizoare Smart a fost reproiectata pentru a simplifica procesul de cautare. Continutul este organizat in trei sectiuni principale, avand o interfata usor de folosit si icon-uri dinamice care faciliteaza previzualizarea instantanee a sectiunilor. Aceste sectiuni sunt:

• Fotografii, Videoclipuri & Muzica – aceasta sectiune le permite consumatorilor sa organizeze continutul cu caracter personal si fisierele existente pe televizorul Samsung Smart TV si pe alte dispozitive concetate cu acesta.

• Socializare – sectiunea afiseaza continutul creat de prieteni si familie, videoclipuri populare de pe Facebook, Twitter, YouTube, precum si alte servicii de video call.

• Aplicatii – organizeaza aplicatiile Samsung descarcate si recomandarile pentru a usura accesul utilizatorilor.

Smart Interaction le permite utilizatorilor sa interactioneze usor si rapid cu functiile televizorului Samsung.

Samsung F7000

Modelele din 2013 folosesc un set complex de algoritmi care asigura o detectarea mai precisa a fetei si o interpretare mai buna a miscarilor si a vocii.

Noile televizoare le permit utilizatorilor sa navigheze prin meniu, sa regleze volumul, sa dea zoom unei poze folosind ambele maini sau sa dea Like unui pot pe Facebook prin simpla realizare a semnului OK cu mana.

Samsung F8000

Crearea unei retele prin conectarea sistemului Home Entertainment la dispozitive compatibile este mai usoara cu ajutorul functiei Samsung AllShare. Imediat ce consumatorii au conectat televizorul Smart TV la alte dispozitive in cadrul aceleiasi retele wireless, prin intermediul functiilor de convergenta incorporate, acestia pot transfera cu usurinta imagini si materiale audio intre dispozitive.