Stiri,  Telefoane Mobile

Esti pregatit pentru Samsung Galaxy Note 3 in carcasa din aluminiu?

Samsung Galaxy Note 3

Anul acesta Samsung ar putea sa mai lanseze un nou smartphone, Samsung Galaxy Note 3. Conform mai multor zvonuri si a unui raport recent Samsung Galaxy Note 3 va va beneficia de un design complet nou iar carcasa din plastic care era folosita pana acum va fi inlocuita cu o carcasa de aluminiu.

Trecerea de la o carcasa din plastic la una din aluminiu ar putea fi o miscare inteligenta pentru Samsung avand in vedere ca smartphone-uri precum Sony Xperia Z care are o carcasa din sticla rezistenta la zgarieturi si noul HTC One cu carcasa din aluminiu au adus pe langa configuratii de top si niste smartphone-uri cu finisaje premium.

Noul smartphone Samsung ar putea avea un ecran Full HD de 5.9 inch, un ecran destul de mare pentru un telefon, dar destul de bun pentru persoanele care doresc sa foloseasca acest Samsung Galaxy Note 3 si pe post de tableta.

La momentul lansarii, cel mai probabil Samsung Galaxy Note 3 va primi versiunea de Android 4.2 Jelly Bean, dar nu se stie clar acest lucru deoarece se zvoneste, in acelasi timp, ca ar putea primi si noua versiune de Android, Android 5.0 Key Lime Pie.

Samsung Galaxy Note 3 ar trebui sa primeasca acelasi chipset care este folosit si la Samsung Galaxy S4, Exynos octo-core. Cu siguranta va avea un processor si un acumulator mult mai mare din cauza dimensiunii ecranului si va functiona mult mai rapid decat Samsung Galaxy Note II.

Un ecran de asemenea dimensiuni care incearca sa inlocuiasca un telefon de dimensini normale este putin cam mult, dar familia de la Samsung de Galaxy Note-uri ar putea intrece usor orice concept de tableta.

Acest Samsung Galaxy Note 3, cum am precizat anterior, este ideal pentru organizare, pentru editare de foto, prelucrare informatii etc.. Din pacate, mai multe detalii nu exista despre acest nou smartphone pe care Samsung planuieste sa il lanseze. Nu mai este nici o indoila ca Samsung este lider mondial la telefoane cu ecrane de dimensiuni mari care doreste sa reuneasca intr-un singur terminal si un telefon, dar in acelasi timp si o tableta.

Noul model Samsung Galaxy Note 3 ar putea fi lansat in perioada 6-13 septembrie 2013 cu ocazia expozitiei IFA de la Berlin.

Aceste informatii despre Samsung Galaxy Note III nu sunt oficiale, au fost preluate de GSM Arena de la Koreatimes.