Noutati

BenQ lanseaza proiectorul ultra usor GP10 pentru home cinema

BENQ GP10

Bucuresti, 26 februarie, 2013 –BenQ, companie cu renume mondial in domeniul inovatiilor imagistice, lanseaza in Romania noul proiector destinat utilizatorilor casnici, BenQ GP10.

Ultra portabil si cu o greutate de doar 1.5 kilograme, noul proiector BenQ GP10 dispune de o serie de caracteristici menite sa transforme orice sufragerie intr-o mini sala de cinema personala. Cu tehnologia de proiectie bazata pe iluminarea LED, proiectorul ofera o rezolutie HD 720p si proiecteaza de la distante scurte, astfel incat poate fi utilizat chiar si intr-o sufragerie sau o camera mai mica de apartament. Modelul este 3D Ready si are luminozitate de 550 ANSI lumeni.

„Noul proiector BenQ GP10 raspunde nevoilor de divertisment ale oricarei familii, putand fi utilizat foarte usor de catre orice membru al familiei. Fie ca doriti sa urmariti un film, fotografiile din vacanta pe care nu ati apucat sa le descarcati din cardul SD al camerei foto sau sa il folositi pentru un joc pe consola, acesta poate proiecta imagini HD de mari dimensiuni in orice incapere din casa”, a declarat Dragos Salamac, Country Head BenQ pentru Romania.

Cu ajutorul tehnologiei Wireless Display proiectorul poate fi conectat la orice computer, pentru a urmari continut difuzat online la rezolutie HD, iar cu App Qpresenter pot fi proiectate direct din iPhone sau iPad imagini si fisiere de tip Powerpoint, Adobe PDF, MS Office si Apple iWorks. De asemenea, exista optiunea proiectarii continutului prin USB File Transfer folosindu-se de memoria interna de 2GB a proiectroului, prin intermediul SD Card readerului sau a conexiunii HDMI. Proiectorul incorporeaza doua difuzoare de 3W Sourround, astfel ca nu este obligatorie conectarea la un sistem audio.

Tehnologia de proiectare bazata pe iluminarea LED asigura o durata de viata a proiectorului de 30.000 de ore in modul de utilizare Eco, ceea ce se traduce in peste 10 ani de proiectii HD zilnice de minim 5 ore. Garantia proiectorului, de tip Pick-up&Return, este de 36 de luni, inclusiv pentru lampa.

Pentru a desavarsi experienta home cinema si home entertainment, proiectorul BenQ GP10 este prevazut cu o serie de conectori care il fac compatibil cu o gama extinsa de dispozitive, de la Blu-Ray/DVD playere, receivere TV/satelit, PC-uri, tablet PC-uri, camere foto sau video si pana la console de joc. Luminozitatea de 550 ANSI lumeni, contrastul nativ de 10.000:1 si paleta extinsa de culori asigura imagini clare si profunde indiferent daca proiectorul este conectat la un computer, un televizor sau o consola.

Disponibilitate

Noul proiector BenQ GP 10 este disponibil in exclusivitate la eMAG.ro urmand sa fie disponibil la toti partenerii BenQ Romania, la un pret de raft recomandat de 2.799 lei.