noul iPad 3
Gadgeturi

iPad 3 va primi o revizie noua in curand

noul iPad 3

Daca intradevar Apple se hotaraste sa lanseze in saptamanile viitoare un iPad Mini dupa cum ne arata toate zvonurile si componentele aparute pe internet atunci putem sa mai facem o previziune si anume ca un nou model de iPad 3 va fi lansat impreuna cu iPad Mini.

Un dezvoltator de software a descoperit in log-urile Apple rezultate din noul sdk lansat odata cu beta-urile de iOS 6 cum ca apare un nou model de iPad, si anume iPad 3.6. Acest lucru inseamna doar un singur lucru, iPad 3 va primi o noua iteratie. Zvonurile spuneau ca iPad Mini va avea aceleasi specificatii ca iPad 2 doar ca va avea un ecran mai mic de aprox 7″ luand astfel locul mai vechiului iPad. Este posibil sa vedem acest lucru cat de curand, un update liniei iPad 3 putand sa adreseze una din “probleme” ca incalzirea excesiva a CPU-ului actual din tableta pe perioade lungi de folosire. Chip-ul A6 dovedind o putere mai mare decat A5X si un consum mai mic se va integra de minune in iPad 3. Ca si modele iPad 3 se regaseste momentan sub forma: 3.1, 3.2, 3.3, este cat se poate de evident ca modelul 3.6 se refera tot la iPad 3 insa un model diferit.

Asa ajungem cu satisfactie la sfarsit cu gandul ca surpizele Apple nu s-au incheiat inca pe anul acesta odata cu iPhone 5. Vom vedea o tableta la plural cu specificatii noi.