Stiri

Windows 8 se aproprie de final cu preturi mici pentru upgrade

Windows 8

Cu cat se aproprie data de lansare a Windows 8, Microsoft ne ofera si mai multe informatii legate de preturile la care va putea fi achizitionat noul sistem de operare.

Microsoft sustine ca utilizatori care detin deja o licenta de Windows XP, Windows Vista sau Windows 7, indiferent de vechimea acesteia, vor putea faca upgrade la Windows 8, online, contra sumei de 40 dolari. Pentru cei care doresc sa mearga intr-un magazin sa faca acest upgrade vor primi un DVD cu sistemul de operare, dar pretul aceleiasi operatiuni va fi de 70 dolari. Totusi cam ciudata politica comerciala a celor de la Microsoft, deoarece nu intelegem de unde aceasta diferenta, oricum merita sa tineti minte faptul ca aceste conditii de upgrade sunt valabile doar pana 31 ianuarie 2013.

Ceea ce este interesat la acest upgrade este faptul ca daca treceti de la Windows 7 la Windows 8, nu pierdeti nimic, fisierele, aplicatiile instalate si preferintele in diverse aplicatii toate vor fi portate. Situatia este similara si daca treceti de la Windows Vista la Windows 8, atat fisierele cat si setarile configurate pe respectivul PC, vor fi portate pe noul Windows 8. Situatia se schimba insa daca detineti un Windows XP, deoarece doar fisierele personale vor fi portate in urma unei instalari de Windows 8.

Cine stie poate acum veti incepe in sfarsit sa dati banii pe un Windows, sau poate doriti sa ramaneti in continuare la varianta prin care trebuie sa faceti rost de o licenta … ?