Noutati

Panasonic lanseaza in Romania primul proiector Full HD 3D Home Theatre

panasonic videoproiector 3D

Panasonic lanseaza in Romania PT-AT5000E, primul proiector Full HD 3D Home Theatre, care ofera o rezolutie de 1080p, 1,920 x 1,080 pixeli.PT-AT5000E este de asemenea primul proiector 3D din lume* care foloseste un panou LCD transparent de 480Hz si tehnologia Overdrive pentru a asigura un risc redus de producere a imaginilor dublate ( efectul de Crosstalk).

Proiectorul ofera o experienta unica atat 2D, cat si 3D, noul sistem optic asigurand un raport de contrast de 300,000:1 si o luminozitate de 2,000 lumeni. PT-AT5000E a fost dezvoltat in colaborare cu inginerii de la Panasonic Hollywood Laboratory, ingineri care se pot mandri cu roluri cheie in stabilirea standardelor industriei 3D, precum si in crearea discurilor 3D Blu-ray.

Vizualizarea continutului 3D se transforma intr- o experienta memorabila prin intermediul 3D Viewing Monitor si ale functiilor oferite de 3D Picture Balance. 3D Viewing Monitor permite ca efectul stereoscopic sa se pastreze in perimetrul stabilit de Comitetul 3D Consortium, pentru a preintampina situatiile in care efectul 3D se schimba in functie de marimea ecranului.

Alte functii 3D includ conversia 2D-3D, care converteste continutul 2D in imagini 3D pentru proiectarea tridimensionala cu cinci efecte 3D diferite. In plus, proiectorul vine echipat cu un transmitator 3D IR, care permite utilizatorilor sa se bucure de imagini 3D redate pe ecrane de mari dimensiuni, totul cu ajutorul ochelarilor speciali (vânduti separat, codurile ochelarilor fiind TY-EW3D10E, TY-EW3D2LE, TY-EW3D2ME, TY-EW3D2SE) pentru cei care vor sa se bucure de continut 3D atât pe televizoarele Panasonic 3D, cât si pe proiectoare. Un transmitator IR optional (ET-TRM110) este disponibil pentru transmiterea la distanta.

PT-AT5000E ofera multe optiuni pentru cei care vor sa-si personalizeze sistemul de home cinema. De exemplu, reglarea automata intre aspectul ratio 16:9 si 2.35:1 sau optiunile oferite de Lens Memory, care ofera utilizatorilor posibilitatea de a seta si memora pana la sase pozitii diferite de zoom sau de focus. Mai mult decat atat, PT-AT5000E vine echipat cu functia Viera Link, care realizeaza o conexiune intre mai multe dispozitive compatibile Panasonic, oferind astfel posibilitatea de control a proiectorului de la distanta, cu ajutorul telecomenzii speciale.

Proiectorul vine echipat cu trei porturi HDMI ce permit instalarea a mai multe surse de continut HD, fara a fi necesar si un switch HDMI. Lentilele proiectorului ofera reglajul in proportie de 100% pe verticala si 26% pe orizontala, asadar utilizatorul poate pozitiona proiectorul suspendat de tavan sau pe perete.

Proiectorul PT-AT5000E este disponibil pe piata la magazinele partenere incepand cu luna noiembrie, la un pret recomandat de 3.199€. Pentru mai multe detalii privind PT-AT5000E, va rugam accesati: http://panasonic.net/avc/projector