Alte gadgeturi

Wacom lanseaza noile modele Bamboo Connect, Capture şi Creation


Wacom si-a anuntat noile modele de tablete grafice Bamboo pentru pasionatii de fotografie, scrapbookers digitale, artisti novice si studenti. Noua serie de tablete se compune din trei noi modele: Bamboo Connect, Bamboo Capture si Bamboo Creare plus un accesoriu optional wireless pentru a converti tableta de la cablu la wireless.

Bamboo Connect fiind prima din serie este destinata celor care au nevoie doar de o cantitate moderata de input. Ea se bazeaza numai pe wireless, fără baterie, stylus pen de 1,024 presiune cu 5.8 x 3.6 inchi pe zona, fiind destinata în principal pentru elaborarea rapida folosind aplicaţii cum ar fi Sketchbook Express Autodesk sau note scrise de mâna.

Bamboo Capture are aceeasi dimensiune, dar adauga suport multitouch cu degetul în aplicatii si sisteme de operare suportate. Detinatorii acestor tablete au butoane de programare şi Adobe Photoshop Elements pentru libertatea de editare foto de baza. Noul dispozitiv este la a doua generatie multitouch si are un input mult mai rapid.

In topul seriei se afla Bamboo Creation care are aceiasi dimensiune cu o suprafată de presiune de 8.5 x 5.4 inchi, fiind destinata artistilor profesionisti. Cu aceiasi generatie multitouch mai primeste suplimentar pe stylus pen o ”guma de sters” care te trimite în Essentials Corel Painter pentru corectii.

Bamboo Connect, Capture si Creation vor fi disponibile pentru sumele de 80, 100 si 200 de dolari, toate fiind compatibile cu Mac-le si PC(Windows). In plus pentru detinatorii de Bamboo Captare si Creare care nu doresc să fie legati prin cablu pot adauga un modul wireless RF cu 39 dolari.