Filme

FURIOUS 7 / Furios si iute 7

1 Fast & Furious 7Acum, FURIOUS 7 / Furios și Iute 7 este cel mai bun, mai spectaculos și mai ambițios film din serie de până acum.  Filmul FURIOUS 7 / Furios și Iute 7 reia povestea la un an după ce echipa lui Dom (Vin Diesel) și a lui Brian (Paul Walker) s-a întors acasă, în Statele Unite, fiind iertați pentru greșelile comise. Îi regăsim obișnuindu-se cu viața de partea corectă a legii: Dom încearcă disperat să-I retrezească amintirile lui Letty (Michelle Rodriguez), în timp ce Dom se străduie să facă față vieții domestice din suburbie alături de soția lui, Mia (Jordana Brewster) și de fiul lor, în timp ce Taj (Chris “Ludacris” Bridges) și Roman (Tyrese Gibson) se bucură de libertate trăindu-și visele pe picior mare.

Dar pericolul îi pândește pe toți fără să aibă habar. Un asasin britanic, fost membru al echipelor de operațiuni secrete are niște socoteli de încheiat cu ei. Și-a început regimul de teroare la Tokio, unde l-a ucis brutal pe Han (Sung Kang), apoi a venit în L.A., unde a încercat să-l asasineze pe Hobbs (Dwayne Johnson): el e Deckard Shaw (Jason Statham), el care e decis să-I vâneze și să-i elimine până la unul pe toți cei care l-au adus în comă pe fratele lui, Owen (Luke Evans).

Când Shaw aruncă în aer casa lui Toretto, Dom e nevoit să accepte ajutorul unui agent guvernamental de rang înalt (Kurt Russell). Singura șansă pentru eroii noștri este să treacă din nou la volan și să pună mâna pe un prototip de soft de recunoaștere facială care îi va putea ajuta să dea de Deckard, oriunde ar încerca să se ascundă, și înainte ca acesta să mai apuce să ucidă pe cineva. Acum, gașca se reunește, și legăturile dintre ei t mai strânse ca niciodată: Dom, Brian, Hobbs, Letty, Roman, Tej și Mia vor străbate lumea împreună, de la Los Angeles la Abu Dhabi și Azerbaidjan, înfruntând cea mai periculoasă amenințare din viața lor de până acum.