Stiri

QuickMobile ofera comisioane de pana la 20% prin programul de marketing afiliat Profitshare

QuickMobile
QuickMobile a devenit advertiser in platforma de marketing afiliat Profitshare in categoria IT&C. Astfel, afiliatii Profitshare pot, incepand cu 1 aprilie 2015, sa beneficieze de avantajele substantiale obtinute prin promovarea produselor QuickMobile.

Cu o cifra de afaceri de peste 45 de milioane de euro anul trecut, compania este unul dintre cei mai importanti retaileri IT&C din Romania. Gama QuickMobile include peste 2.500 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internationale premium. Mai mult, anual, compania aduce in portofoliu peste 1.000 de produse noi, cele mai multe dintre acestea fiind in exclusivitate pe piata locala.

Fiecare vanzare generata prin afiliatii Profitshare le va aduce acestora comisioane diferite in functie de categoria din care fac parte produsele promovate. Toate comisioanele depasesc media oferita de advertiserii IT&C din retelele de marketing afiliat. Astfel, acestea pornesc de la 3% pentru Telefoane si Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets (bratari fitness, smartwatch, camere video etc.) si ajung la 20% pentru articolele din categoria Accesorii (huse, stick-uri USB, carduri de memorie, incarcatoare, casti), dar si pentru articolele listate in categoria Branduri de lux, care reuneste produse de la cele mai cunoscute case de moda din lume ca Celine, Christian Lacroix, Balenciaga etc.

“Parteneriatul cu Profitshare a venit ca un pas firesc in dezvoltarea companiei si suntem convinsi ca foarte multi afiliati se vor orienta catre magazinul nostru datorita avantajelor pe care le oferim. Astfel, QuickMobile aduce constant in stoc produse in premiera pe piata locala, ofera o gama larga de telefoane, tablete, gadgeturi si accesorii, iar comisioanele pe care le acordam afiliatilor sunt unele tentante”, a declarat Tudor Tiboc, Director General QuickMobile.

Potrivit afirmatiilor sale, datorita avantajelor expuse, QuickMobile isi doreste sa devina, intr-un timp foarte scurt, unul dintre primii 3 advertiseri din Profitshare dupa valoarea totala a comisioanelor oferite afiliatilor.
„Ne bucuram ca cei de la QuickMobile au ales platforma de marketing afiliat Profitshare, detinuta de Conversion. Afiliatii Profitshare sunt traditional recunoscuti pentru o promovare foarte buna pe categoria IT&C, ceea ce ne face sa credem ca programul de afiliere QuickMobile va fi unul de top”, a declarat Marius Pahomi, Director General Conversion.

Premii pentru afiliatii Profitshare
Odata cu implementarea Profitshare, QuickMobile va da startul unui concurs special pentru toti afiliatii Profitshare. Acesta se va desfasura in perioada 1 Aprilie – 30 Aprilie 2015, iar premiul cel mare consta intr-un Samsung Galaxy S6 16 GB , adus in premiera in Romania de catre QuickMobile.
“Vom acorda trei premii pentru top 3 afiliati QuickMobile din Profitshare dupa valoarea comisioanelor realizate in perioada de desfasurare a concursului. Avand un portofoliu atat de mare de produse, suntem convinsi ca fiecare afiliat va gasi o categorie draga lui pe care s-o promoveze cu si mai mult interes”, a afimat Tudor Tiboc. Restul premiilor oferite pentru locurile doi si trei, consta intr-o tableta Xiaomi MIPAD si un smartwatch MYKRONOZ ZeClock.

Mai mult, toti afiliatii care intra in concurs, indiferent de valoarea comisionalor incasate, au sansa sa castige prin tragere la sorti o tableta Nokia Lumia 2520.