Filme

Halloween special: Două săptămâni de filme de groază la Grand Cinema & More

 

În acest an, Grand Cinema & More sărbătorește Halloween-ul printr-un maraton al celor mai cunoscute și apreciate filme horror. Startul se va da pe 16 octombrie cu avanpremiera filmului „Halloween” și se va încheia la finele lunii cu proiecția peliculei cu același nume, realizată în urmă cu exact 40 de ani. Vor fi două săptămâni în care iubitorii de filme horror vor beneficia de prețuri speciale, dar și de numeroase surprize.

Pe 16 octombrie, începând cu ora 20:00, Grand Cinema & More te invită la avanpremiera filmului „Halloween”, un film care promite să dea fiori reci și celor mai neînfricați privitori. Biletul la avanpremieră costă 35 de lei, iar înainte de vizionare spectatorii vor primi și un cocktail tematic în cafeneaua Eye Fi.

O săptămână mai târziu iubitorii filmelor de groază vor putea viziona varianta din 1978 a peliculei “Halloween”. Clasicul film horror care a terifiat generații întregi se întoarce pe marile ecrane doar pe 23 și 31 octombrie la Grand Cinema & More, iar biletul de intrare costă 25 de lei.
Pe 26 octombrie, Grand Cinema & More îi provoacă pe cei mai curajoși la o vizionare maraton a trei filme horror: avanpremiera „Goosebumps 2: Halloween bântuit”, „Constantin”(2005) și „Masacrul din Texas”(2003).

În plus, spectatorii vor avea parte și de o surpriză – toți cei care au achiziționat bilete vor primi din partea Grand Cinema & More dulciuri tematice, dar și un ghid de supraviețuire, ca să treacă mai ușor peste momentele tensionate din filmele de groază. Pachetul special costă 50 de lei și include toate cele trei filme.