MyKi Care Termometru
Alte gadgeturi

Termometrul inteligent pentru copii MyKi Care – 100 de unitati vandute in Romania si Bulgaria

MyKi Care Termometru

Teracomm anunta astazi ca vanzarile termometrului inteligent pentru copii MyKi Care au ajuns deja la ordinul sutelor de unitati, in Romania si Bulgaria.

“Dorinta noastra de a oferi liniste, mai mult control si mai putine motive de ingrijorare parintilor si familiilor care trebuie sa fie in permanenta la curent cu unul dintre cele mai importante lucruri din viata – sanatatea copiilor – a fost apreciata pozitiv, vizibil prin nivelul cererii locale. Observam tot mai multi romani deschisi fata de tehnologia noastra, care ofera control si un plus de liniste familiilor”, a declarant Irina Zamfir, Managing Director, Teracomm, companie parte din Allterco Holding.

In primele doua luni de la lansarea produsului, aproximativ 60% din totalul vanzarilor a provenit din mediul online, iar evenimentele si caravanele au fost principalii factori ce au generat 40% din volum.

Produsul inovator MyKi Care este extrem de precis si nu este afectat de factorii externi. Design-ul patentat special ii permite sa nu fie afectat in niciun fel de umiditatea pielii, temperatura ambianta sau alte surse de caldura.

Termometrul MyKi Care masoara temperatura corpului copiilor la fiecare opt secunde si permite utilizatorilor sa primeasca permanent informatii despre temperatura copiilor, oriunde s-ar afla in lume, sa primeasca alerte telefonice declansate de temperaturi ridicate si chiar sa trimita informatii pediatrului, prin intermediul aplicatiei mobile dedicate.

Produsul isi propune sa ofere linistea parintilor, dar si sa ofere sprijin suplimentar medicului si sa faciliteze un diagnostic precis.
Foarte sensibil, cu o precizie ridicata si un consum redus de energie, conectat constant la cloud, cu o aplicatie care poate suporta mai multe profiluri de utilizator si care poate declansa alerte minime si maxime de temperatura, MyKi Care se dovedeste a fi un dispozitiv inteligent, ce integreaza cele mai recente tehnologii, menite sa imbunatateasca viata utilizatorilor sai.