Gran Turismo Sport
Jocuri

Sony Interactive Entertainment a lansat Gran Turismo Sport

Gran Turismo Sport

Sony Interactive Entertainment (SIE) a lansat Gran Turismo Sport, unul dintre cele mai asteptate jocuri ale acestui an, exclusiv pentru consolele PlayStation 4 si PS4 Pro.

Cel mai nou titlu al seriei create de studioul Polyphony Digital Inc. vine cu o grafica extraordinara, posibila datorita puterii de procesare superioare oferite de sistemele PS4 si PS4 Pro, reinventand totodata modul in care gamerii experimenteaza jocurile cu masini. Pentru prima data in istoria de aproape 20 de ani din spatele francizei Gran Turismo, in GT Sport jucatorii isi pot crea o cariera online, pot concura cu adversari reali si astfel vor fi la numai un pas de a ajunge campioni in competitiile certificate Federation Internationale de l’Automobile (FIA).

Gran Turismo Sport imbina cu usurinta arta si tehnologia, aducand adevaratul simulator auto la cel mai inalt nivel de fidelitate, cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie precum 4K si HDR, totul la 60 de cadre pe secunda. Polyphony Digital Inc. nu a pus accentul numai pe grafica, ci a recreat cu acuratete modul in care masinile se comporta pe circuit, astfel, linia de demarcare dintre realitate si virtual devine aproape insesizabila.

Cu o grafica fotorealista, integrare nativa cu PlayStation VR si cu un sistem de matchmaking avansat, Gran Turismo Sport ofera jucatorilor cea mai reala experienta de joc si redefineste genul Racing. Anul acesta, gamerii vor putea alerga de pe strazile din Tokyo, pe iconicul circuit Nurburgring si pana pe cele mai grele trasee de raliu. Gran Turismo Sport pune la dispozitia jucatorilor 17 circuite, cu peste 40 de variante de piste, dar si peste 150 de masini recreate cu fidelitate, de la autoturisme de zi cu zi, la bolizi cu sute de cai putere si pana la automobile concept.

Specificatii cheie:

• Fidelitate grafica – compatibil cu cele mai noi tehnologii, printre care 4K, HDR, Wide Color
• Sport Mode – modul avansat de cautare a oponentilor in functie de propriul nivel de experienta, asa cum a fost propus de FIA
• Arcade Mode – curse contra jucatorilor virtuali, cu posibilitatea setarii propriilor reguli, inclusiv un lobby pentru initierea de sesiuni de gaming cu prietenii
• Livery Editor – personalizarea exteriorului masinii cu o selectie infinita de elemente
• Scapes – fotografierea virtuala a oricarei masini din GT Sport in peste 100 de destinatii exotice de pe glob, cu un control absolut asupra setarilor precum iluminarea dinamica, diafragma si distanta focala
• Suport pentru PS VR – Gran Turismo Sport integreaza un nou mod, VR Tour, care permite jucatorilor sa vizualizeze interiorul masinii la un unghi de 360 de grade si sa concureze impotriva AI-ului, alegand din peste 140 de modele de autoturisme, pe toate circuitele jocului.

Gran Turismo Sport este disponibil din 18 octombrie 2017 pentru PlayStation 4 si PlayStation 4 Pro, fiind compatibil cu sistemul de realitate virtuala PlayStation VR.