Galaxy Note 8
Telefoane Mobile

Samsung a lansat noul phablet Galaxy Note 8

Galaxy Note 8

Samsung a lansat  noul phablet Galaxy Note 8 ce vine cu un ecran Infinity  mai mare, care poate fi tinut confortabil in mana.

Galaxy Note 8 are cel mai mare ecran disponibil pe un dispozitiv Note, dar carcasa ingusta il face confortabil si usor de tinut in mana. Ecranul de 6,3 inci Quad HD+ Super AMOLED Infinity iti da posibilitatea sa vezi mai mult si sa derulezi mai putin. Poti urmari filme, poti citi si desena pe smartphone-ul cu adevarat multi-tasking.

Pentru majoritatea utilizatorilor, unul dintre lucrurile pe care le cauta atunci cand achizitioneaza un telefon este camera. Samsung a stabilit un nou standard de calitate pentru camerele de smartphone si, cu noul Galaxy Note8, lansam cea mai performanta camera de telefon mobil de pana acum.

Galaxy Note 8 este primul smartphone din portofoliul Samsung echipat cu doua camere principale de 12MP, cu stabilizare optica a imaginii (OIS) disponibila atat pentru obiectivul wide, cat si pentru teleobiectiv. Chiar daca explorezi un oras nou sau alergi prin propria curte, OIS ajuta la realizarea unor imagini mai clare.

Pentru fotografierea avansata, caracteristica Live Focus controleaza focalizarea campului vizual prin ajustarea efectului bokeh in modul de previzualizare si dupa ce realizezi fotografia.

In modul Dual Capture, ambele camere principale vor realiza fotografii simultan si vor permite stocarea ambelor imagini; o fotografie de aproape, realizata cu teleobiectiv si o fotografie cu unghi larg, care capteaza intregul fundal.

Obiectivul wide are senzor Dual Pixel cu Auto Focus rapid, ca sa poti realiza fotografii mai clare, chiar si in medii slab iluminate. Galaxy Note 8 este echipat cu cea mai buna camera frontala cu Auto Focus Smart, cu o rezolutie de 8MP, pentru selfie-uri mai clare si conversatii video.

Utilizatorii din Romania care fac precomanda pentru noul Galaxy Note 8 la partenerii Samsung vor primi cadou un dispozitiv Samsung DeX. Acesta aduce experienta desktop direct pe smartphone prin conectarea telefonului la un monitor, tastatura si mouse. Cu Samsung DeX, utilizatorii pot edita documente, rula prezentari, se pot juca, se pot conecta cu prietenii si pot vedea continutul pe un ecran mai mare fara niciun efort. Cu Galaxy Note 8 si DeX, utilizatorii se bucura de mai multa usurinta de utilizare datorita interfetei imbunatatite care faciliteaza accesul la aplicatii si sustine multi tasking-ul si care extinde posibilitatile de productivitate si divertisment.

Samsung a lansat primul model din seria Note in 2011. De atunci, a aparut o comunitate de entuziasti, datorita afinitatii pentru ecranul mai mare, tipic Note, si S Pen-ului. Conform unei cercetari de piata1 realizata de Samsung, 85% dintre utilizatorii de Note spun ca se mandresc cu dispozitivul lor si il recomanda prietenilor, iar 75% dintre acestia spun ca este cel mai bun telefon pe care l-au avut.

Utilizatorii de Note au avut mereu posibilitatea sa realizeze mai multe task-uri datorita functiei Multi Window. Odata cu Galaxy Note8, noua aplicatie App Pair iti da posibilitatea sa creezi perechi de aplicatii la alegere pe panoul Edge si sa pornesti doua aplicatii simultan. Poti viziona un videoclip in timp ce le trimiti mesaje prietenilor tai sau in timp ce formezi un numar de telefon, cu agenda in fata ta2.

S Pen-ul a fost unul dintre elementele definitorii ale seriei Note inca de la lansare. S Pen-ul noului Galaxy Note 8 este imbunatatit si permite noi modalitati de scriere, desen si interactiune cu telefonul si prietenii. Are un varf mai subtire, sensibilitatea3 la presiune a fost imbunatatita si dispune de caracteristici care le permit utilizatorilor sa se exprime in moduri inedite.

Cand comunicam prin mesaje nu este suficient, asa ca Live Message te lasa sa-ti expui personalitatea unica si sa impartasesti povestile tale. Cu Galaxy Note 8 poti partaja texte animate sau desene printr-o platforma care este compatibila cu GIF-uri animate4 (AGIF). Este o metoda noua de comunicare cu ajutorul S Pen-ului – prin conexiuni vii si emotionale, care dau viata mesajelor.

Always on Display le permite utilizatorilor de Galaxy sa acceseze notificarile fara sa deblocheze telefonul. Si, odata cu Galaxy Note 8, este si mai performanta. Screen off memo permite scrierea a pana la 100 de pagini de notite, aplicatie care se activeaza atunci cand scoti S Pen-ul, sa fixezi notitele pe Always On Display si sa editezi direct din aceasta.

Totodata, functia Translate a S Pen-ului poate traduce cuvinte individuale sau fraze intregi in 71 de limbi si poate converti unitati de masura si valuta.

Galaxy Note8 continua mostenirea Galaxy – o colectie de caracteristici unice si capabilitati care, impreuna, au redefinit experienta telefoanelor mobile:

• Rezistenta la apa si praf: Acum patru ani, Samsung a lansat primul dispozitiv Galaxy rezistent la apa. Astazi, poti lua dispozitivul aproape oriunde vrei, cu rezistenta la apa si praf (IP685) a dispozitivului si a S Pen-ului. Poti scrie si cand ecranul este ud.
• Incarcare wireless rapida: Acum doi ani, am lansat primul dispozitiv Galaxy cu incarcare wireless. Galaxy Note8 este compatibil cu cele mai avansate capabilitati de incarcare wireless, ca sa poti incarca telefonul rapid si usor6, fara sa ai nevoie de cabluri si porturi USB.
• Securitate: Galaxy Note8 ofera o serie de optiuni de autentificare biometrice – inclusiv scanarea amprentelor si a irisului. Samsung Knox7 asigura cea mai buna securitate a componentelor hardware si software prin Secure Folder, care iti pastreaza separat informatiile personale si profesionale.
• Performanta: Cu 6GB Ram, un procesor de 10nm si memorie ce poate fi extinsa (pana la 256GB), poti naviga, face streaming, te poti juca si executa mai multe sarcini simultan.
• Experiente mobile inovatoare: Samsung DeX aduce experienta desktop chiar pe telefon. Iti poti tine fisierele pe dispozitiv, poti lucra din mers si folosi Samsung DeX cand ai nevoie de un ecran mai mare. Galaxy Note8 include Bixby8, un mod mai inteligent de a-ti folosi telefonul; invata de la tine, se imbunatateste in timp si te ajuta sa finalizezi sarcini mai multe.

Galaxy Note8 duce inovatia in business la urmatorul nivel prin caracteristici avansate, care imbunatatesc performanta, productivitatea si securitatea pentru o gama larga de industrii, simplificand modul de lucru:

• S Pen imbunatatit pentru business: S Pen le permite profesionistilor sa faca ce alte smartphone-uri nu pot, precum scrierea de notite in Screen off memo sau adnotarea documentelor si a fotografiilor.

• Autentificare fara contact fizic: Prin Galaxy Note 8, profesionistii isi pot proteja datele prin scanarea irisului – de exemplu, cei din domeniul medical, constructii sau serviciu public, care se pot afla in situatia in care trebuie sa-si deblocheze telefonul fara sa il atinga.

• Capabilitati DeX imbunatatite: Galaxy Note 8 este compatibil cu Samsung DeX, pentru cei care au nevoie sa-si extinda experienta mobila catre desktop – chiar daca sunt pe teren, la birou sau acasa.

Samsung continua sa isi tina promisiunea de a inova in ceea ce priveste siguranta bateriilor. Bateria Galaxy Note 8 a trecut prin sistemul de verificare in 8 puncte – cel mai riguros din industrie.

„Am colaborat strans cu Samsung pentru a realiza un progres consistent in stiinta calitatii smartphone-urilor si evaluarea sigurantei. Ca rezultat, Galaxy Note 8 a completat cu succes o serie riguroasa de protocoale de teste a compatibilitatii si sigurantei dispozitivelor si bateriilor. Vrem sa ne mentinem relatia strategica cu Samsung, pentru a garanta siguranta dispozitivelor pentru toti utilizatorii”, a spus Sajeev Jesudas, President, UL International.

Galaxy Note 8 va fi disponibil din mijlocul lunii septembrie si va fi prezentat in gama de culori Midnight Black, Orchid Grey, Maple Gold si Deepsea Blue.