QLED Global Launch Paris
Televizoare

Samsung a lansat noua gama de televizoare in Paris

QLED Global Launch Paris

In cadrul unui eveniment de lansare globala ce a avut loc la Paris, Samsung a prezentat noile game de televizoare premium QLED si The Frame.

Samsung a ales pentru acest eveniment Parisul, „orasul luminilor” pentru a lansa „televizorul luminilor”, asa cum sunt numite noile modele QLED, datorita capacitatii acestora de a reda un nivel de luminozitate de pana la 2.000 de niti si o experienta de vizionare la cele mai inalte standarde. Evenimentul a avut loc la Muzeul Luvru, cunoscut pentru istoria sa bogata in cultura si arta, pentru a prezenta noua gama de televizoare, ce include modelele QLED si The Frame.

„Ne dorim sa oferim clientilor nostri cea mai avansata tehnologie disponibila, pentru a reda experiente de vizionare fara precedent si un design modern, ce completeaza orice tip de locuinta. Avand un design state-of-the-art, functii smart si o calitate superioara a imaginii, noua gama 2017 lanseaza o noua era a televizoarelor”, a declarat HS Kim, President Visual Display Business in cadrul Samsung Electronics.

Noua generatie de televizoare QLED a fost creata special pentru a raspunde nevoilor utilizatorilor si se concentreaza pe trei puncte-cheie: Q Style, Q Smart si Q Picture. Samsung a colaborat inca o data cu Yves Behar, renumitul designer elvetian, pentru a crea The Frame si a oferi utilizatorilor un televizor cu design inedit, asemenea unei capodopere, care se integreaza perfect in interiorul oricarei locuinte.

Q Picture: Imbinarea perfecta intre luminozitate si culoare

QLED duce tehnologia Quantum Dot la urmatorul nivel al inovatiei, perfectionand eficienta luminozitatii, a stabilitatii si a spectrului de culori. Datorita noilor particule metalice Quantum Dot, televizorul QLED poate reda cu acuratete nuantele si un volum de culoare de 100%, fiind cel mai inalt nivel de pe piata la momentul actual, acreditat de Verband Deutscher Elektrotechnieker (VDE), una dintre cele mai mari asociatii stiintifice din Europa.

In plus, televizorul QLED reda niveluri de negru profunde si un contrast accentuat, oferind o experienta de vizionare perfecta, indiferent de luminozitatea incaperii.

Q Smart: Imbunatateste experienta de home entertainment

Samsung Smart Hub a fost optimizat pentru a oferi o experienta de navigare imbunatatita. Telecomanda Samsung One Remote poate controla acum mai multe dispozitive si integreaza comenzile vocale pentru cautari sau functii TV. Noul Smart Hub integreaza si cea mai recenta aplicatie Smart View, ce poatet fi accesata de pe dispozitivele Android sau iOS.

Q Style: Destinat oricarui stil de viata

In acest an, Samsung a introdus noi elemente de design, potrivite oricarei case, indiferent de interior sau amplasare. Noul cablu Invisible Connection reduce dezordinea si firele inestetice, avand un sistem simplificat, cu o singura conexiune. Utilizatorii pot completa acum spatiul lor cu un cablu optic unic, care conecteaza toate dispozitivele, optimizand locul ocupat anterior de dispozitivele externe.

Samsung a a prezentat, de asemenea, sistemul de montarea pe perete No Gap, ce poate fi instalat in doar 15 minute. Pentru cei care nu doresc sa monteze televizorul pe perete, exista standurile elegante: standul Studio, conceput sub forma unui sevalet, este ideal pentru orice spatiu artistic, iar cu ajutorul standului Gravity, televizorul poate fi rotit cu usurinta si permite vizionarea optima, din orice unghi.

The Frame: O noua viziune a televizorului

Punand accentul pe design-ul premium, Samsung a prezentat cea mai recenta inovatie – The Frame. Anuntat la CES 2017, acesta aduce un nou concept de design al televizorului, menit sa se integreze perfect in orice camera.

Atunci cand modul Art este pornit, The Frame arata ca un tablou montat pe perete,. ecranul transformandu-se intr-o opera de arta, spre deosebire de televizoarele conventionale care ofera o imagine neagra. Astfel, utilizatorii pot selecta din varietatea de peste 100 de opere de arta digitala din categorii diferite, inclusiv peisaje, arhitectura, natura, pictura si altele. Avand la dispozitie accesorii personalizate, inclusiv rame reglabile si un stand Studio optional, televizorul The Frame completeaza si imbunatateste spatiul oricarei locuinte.