Laptopuri,  Monitoare,  Videoproiectoare

Computex 2016: Acer va prezenta notebook-uri 2-in-1 de 10 inchi si proiectoare 4K

Switch V 10

Acer prezinta in cadrul targului de tehnologie Computex, care se desfasoara pana pe 4 iunie in Taipei (Taiwan), noi produse din gama noteook-urilor 2 in 1, monitoare si proiectoare 4K, precum si serii noi din gamele de notebook-uri pentru companii.

Switch V 10

Switch V10 si One 10, pentru studenti si familii cu buget redus

Acer Switch V10 si Switch One 10 ruleaza Windows 10 si e dotat cu ultima generatie de procesor quad-core Intel Atom pentru a oferi cea mai buna performanta si fiabilitate din clasa lor. Au ecran IPS multi-touch de 10 inci si integreaza tehnologia Precision Touchpad care permite experiente de navigare precise. Balamaua magnetica Acer Snap Hinge si modul Continuum permit trecerea rapida prin cele patru moduri de utilizare: notebook, tableta, cort si display.

Acer Switch V 10 are carcasa metalica si este disponibil in cinci culori (alb perlat, negru mat, rosu coral, albastru paun si bleumarin). Notebook-ul este alegerea ideala pentru studenti si tineri, datorita transferului rapid de date, iesirii video de inalta rezolutie si incarcarii rapide prin portul USB C-Type. Switch V 10 este disponibil in configuratiile de stocare de 32 si 64 GB, si poate fi conectat cu un dock extra pentru pana la 500GB capacitate de stocare pe HDD.

Acer Switch V10 va fi disponibil in EMEA din septembrie, iar Acer Switch One 10 din iulie, la pretul de 249 de euro.

V9800

Home cinema 4K

Proiectorul V9800 integreaza un procesor 4K dedicat, capabil sa redea peste 8 milioane de pixeli, de patru ori mai multi decat un proiector cu rezolutie 1080HD, pe o suprafata mare de proiectie. In plus, permite upscale si redarea la o calitate superioara a continutului la rezolutii inferioare. V9800 corespunde protocolului Rec 709 stabilit de International Telecommunications Union pentru televiziune HD, o specificatie care le permite dispozitivelor (TV, monitor, proiector) sa recreeze culorile cu fidelitate maxima. Specificatia Rec 709 defineste culorile in timpul post-procesarii, ceea ce permite unui proiector compatibil sa recunoasca si sa decodeze culoarea dorita. Datorita acestui protocol, V9800 reproduce pana la original culorile si tonurile pentru a oferi experiente autentice. V9800 este compatibil cu standardul sRGB pentru a garanta consistenta si contrast de inalta calitate, eliminand totodata deviatiile de temperatura ale culorii in timpul playback-ului. Tehnologia ColorPurity combina gama de culori RGBRGB cu tehnici de control al lampii pentru a oferi un gamut de culori extins si efect de curcubeu redus pentru culori pure. Nivelul redus de zgomot de 20 dBA permite utilizatorului sa auda chiar si soaptele.

BM320

Solutii profesionale

Acer extinde si gama de solutii profesionale adresate intreprinderilor mici si mijlocii cu monitorul 4K UHD Acer BM320 si noile serii de notebook-uri TravelMate P2 de 14 si 15,6 inchi si Windows 10 Pro. Monitorul BM320 are un panel de 32 inchi si rezolutie 4K UHD (3840 x 2160) pentru o acuratete maxima a culorilor si detaliilor.

Monitorul ofera suport 100% pentru gamutul de culoare Adobe RGB si Rec 709 si 90% din DCI-P3. BM320 suporta o adancime a culorii de 10 biti, de pana la 64 de ori mai mare decat modelul conventional de monitor de 8-biti. Fiecare monitor este pre-testat din fabrica pentru a asigura o acuratete a culorilor Delta E BM320 are design ZeroFrame subtire pentru o vizionare optima pe ecrane multiple. Standul ErgoStand permite tilt, rotirea pe orizonatala si verticala, pivotarea, ajustarea pe inaltime pentru un unghi optim de vizualizare.

TravelMate P249

Seriile TravelMate P2

Noile notebook-uri TravelMate P249 de 14 inchi si TravelMate P259 de 15.6 inchi incorporeaza procesoare Intel Core de ultima generatie, solutie grafica NVIDIA GeForce 940M, memorie DDR4 de pana la 32GB si sistem de operare Windows 10 Pro. Notebook-urile au ecrane LED Full HD backlit si permit conexiunea a pana la trei display-uri pentru eficientizarea lucrului la birou. Exista posibilitatea atasarii unei tastaturi backlit optionale, la fel si un drive DVD/CD-RW.

Notebook-urile ruleaza aplicatia Microsoft Skype certificata pentru business si Cortana. Seriile TravelMate P2 series includ cititor de amprenta pentru o logare facila si TPM 2.0 (Trusted Platform Module) pentru criptarea hardware, astfel incat datele utilizatorilor sa fie in maxima siguranta. Este inclus, de asemenea, Office Manager pentru a permite rularea politicilor de securitatea si monitorizarea bunurilor IT la nivelul organizatiei. Seriile TravelMate P2 vor fi disponibile in EMEA din augut pentru aproximativ 429 de euro.

Noile produse sunt expuse intre 31 mai si 4 iunie la Computex Taipei, la standul Acer (#M0420), Nangang Exhibition Hall.