HTC 10
Telefoane Mobile

Noul HTC 10 este acum in Romania

HTC 10

HTC a lansat in Romania noul varf de gama numit HTC 10.Inspirat din feedback-ul utilizatorilor, ca parte integrata a procesului de dezvoltare, cu atentia obsesiva pentru detalii, noul HTC 10 ofera tot ceea ce utilizatorul si-ar putea dori de la un dispozitiv varf de gama. HTC 10 poate fi comandat incepand cu jumatatea lunii mai prin partenerii locali si va ajunge in magazine in doua variante de culoare: Carbon Grey si Glacier Silver.

“HTC 10 reprezinta cea mai evoluata propunere de smartphone pe care o facem utilizatorilor si ne bucuram sa aducem noul varf de gama al HTC in Romania. Suntem increzatori ca telefonul va fi apreciat pentru ca HTC 10 integreaza toate feedback-urile primite de la utilizatori pentru generatiile anterioare ale flagship-urilor HTC, iar inginerii si designerii nostri au fost foarte atenti la detalii, intr-un mod obsesiv. La Puterea a 10-a, asa cum ne place sa-l numim, HTC 10 va veni pe piata din Romania la jumatatea lunii mai.”, declara Mihai Nodea, Country Manager HTC pentru Romania, Ungaria si Moldova.

Achizitionarea noului HTC 10 prin partenerii oficiali aduce si un set de beneficii, precum incarcatorul cu tehnologie QuickCharge 3.0, cu gestionare termica imbunatatita, pentru ca acumulatorul sa poata fi incarcat „la rece” pana la 50% in doar 30 de minute, cat si casti audio certificate Hi-Res de o calitate remarcabila. Avand o diafragma subtire de 8µm din polimer aerospatial si drivere supradimensionate cu 70%, ascultatorul primeste un sunet mai bogat si un spectru de frecventa dublu.

Varful de gama simbolizeaza maretia si independenta, dar si faptul ca intregul este mai puternic decat suma componentelor sale. Noul membru al familiei de telefoane HTC imbina o camera foto de cel mai inalt nivel cu un sunet standard superior, un design nou si indraznet cu carcasa metalica unitara si cu o performanta de neegalat.

Inspirat de lumina si sculptat pana la perfectiune, modelul HTC 10 foloseste o noua abordare a designului, in care contururile indraznete sunt sculptate din metal solid. Acesta capteaza lumina intr-un mod inspirat, in timp ce marginile tesite ii ofera un aspect mai subtire si suplu. Partea frontala din sticla se imbina perfect cu carcasa din metal. Proiectat cu strictete pentru a face fata loviturilor, accidentelor si zgarieturilor de fiecare zi, noul HTC 10 a fost supus unor teste de temperatura extrema de peste 168 de ore, de la o temperatura de inghet de -20’C la una parjolitoare de 60’C, plus peste 10.000 de teste de cadere, indoire, zgariere si coroziune.

Eveniment de lansare HTC 10 - 2

HTC 10 ofera cea mai buna camera foto de smartphone disponibila astazi pe piata. Avand pe ambele camere foto, frontala si principala, primele obiective din lume cu stabilizare optica, diafragma mai mare cu f/1.8; 12 milioane UltraPixeli de ultima generatie (1,55 µm per pixel), autofocalizare laser mai rapida pe camera foto principala, un obiectiv superangular si blit pe ecran pe camera foto frontala UltraSelfieTM, acest smartphone ofera fotografii extrem de clare, de inalta rezolutie, chiar si in conditii de luminozitate scazuta, fie ca te afli in fata sau in spatele obiectivului. Camera foto este proiectata sa se declanseze in numai 0,6 secunde si are autofocalizare laser de a doua generatie, cu care obtii mai rapid fotografii bine focalizate – autofocusul functioneaza chiar si in modul rafala. Toate setarile sunt pozitionate la indemana, iar Modul Pro ofera optiuni avansate pentru fotografii experimentati, incluzand functionalitatea formatului RAW.

HTC 10 imbina videoclipurile 4K vii si primul sistem de inregistrare audio stereo Hi-Res pe 24 biti din lume, surprinzand de 256 de ori mai multe detalii decat inregistrarile standard, dintr-un spectru de frecventa de doua ori mai larg. Noul HTC 10 are certificare pentru sunetul Hi-Res si a fost proiectat pentru a reda sunetul asa cum l-a dorit artistul.

Cand vine vorba despre software, cu HTC 10, aplicatiile pornesc de doua ori mai rapid si au o performanta impecabila. In plus, telefonul are un ecran quad HD de ultima generatie, cu 30% mai viu colorat, ce creeaza o adevarata experienta cinematica si este cu 50% mai sensibil la atingere decat predecesorul sau – chiar si cea mai mica si mai rapida miscare a degetului este urmarita perfect.