Tablete

Imbunatateste-ti vacanta cu o tableta Lenovo

Lenovo YOGA 2Pro

Tabletele au devenit o parte integranta a vietilor noastre, facandu-ne mai productivi si mai eficienti. Dar timpul zboara cand muncesti din greu, iar perioada vacantelor nu inseamna neaparat ca ar trebui sa iti pui tableta la pastrare. Mai ales ca aceste dispozitive se pot adapta stilului tau de viata, nu conteaza cine esiti, unde esti sau ce faci. Lenovo Yoga Tablet 2 Pro, de exemplu, are un suport care iti permite sa o folsesti in modurile Hold, Stand, Tilt sau Hang si are un proiector incorporat pentru a crea experiente home-theatre cand privesti filmul la un ecran 50 inci, cu o calitate impresionanta a sunetului.
Si ca lucrurile sa fie mai usoare, avem cateva sugestii la indemana in prin care tableta te ajuta sa petreci o vacanta fara griji, dar cu si mai multa distractie.

Cand ai mai mult timp liber la dispozitie, gatitul nu mai pare atat de plictisitor, devenind o metoda creativa de a experimenta. Foloseste-ti tableta pentru a intra pe internet si pentru a gasi noi retete. Sau daca esti cu-adevarat organizat, poate ai deja retetele favorite salvate. Odata ce ai gasit desertul pe care ai vrut mereu sa incerci sa-l pregatesti, ce ar putea fi mai usor decat sa-ti sprijini, sa inclini sau chiar sa agati tableta (departe de mainile lipicioase si resturi de ingrediente) pentru a citi mai usor, sau chiar mai bine, pentru a vizualiza un video pas-cu-pas pe masura ce-ti creezi propria opera de arta? Si nu uita sa faci cateva poze cand ai terminat!

Vacantele inseamna sa maresti miza cand vine vorba de divertisment. Fie ca vrei sa-i distrezi pe copii, sa vezi filmele la care nu ai apucat sa te uiti sau chiar sa pregatesti o atmosfera de neuitat cu muzica potrivita pentru o seara cu prietenii sau o noapte romantica in compania partenerului: nu e nevoie decat sa ai tableta la indemana.
Incarc-o cu o varietate din cele mai noi jocuri si filme si ataseaz-o pe spatele tetierei scaunului de masina astfel incat copiii sa aiba propriul sistem de divertisment si tu sa ai parte de putina liniste si pace.
Nu uita sa incarci cateva filme si seriale si pentru tine – si daca folosesti proiectorul incorporat in tableta, te poti bucura de o seara de film in compania celor dragi sau sa strecori cateva meciuri de fotbal.
Daca totusi preferi ecranul televizorului, o alta modalitate excelenta de a-ti folosi tableta este ca o telecomanda universala. Imagineaza-ti ca poti folosi un singur dispozitiv pentru a controla televizorul, DVD player-ul si chiar luminile casei – mult mai usor decat sa-ti croiesti drumul printre sisteme care uneori par create pentru oameni de stiinta!

Lenovo Yoga Tablet 2 pro

Cu fiecare noua tableta care isi lauda functionalitatea superioara, nu mai e nici o surpriza ca a asculta coloana sonora a unui film sau a folosi tableta pe post de player muzical nu mai e o experienta monotona. Asa ca descarca playlist-ul perfect pentru vacanta, pune tableta in centrul actiunii si creaza o experienta de neuitat.

E minunat sa te distrezi cu familia si prietenii, dar vacanta e si despre relaxare – iar tableta poate fi companionul perfect pentru putin timp personal de calitate.
Unul dintre modurile de baza in care poti folosi tableta, ramane cititul . Fie ca esti abonat la publicatii de stiri sau bloguri, sau te rasfeti citind cel mai nou bestseller, o tableta pastreaza tot continutul personalizat intr-un singur loc, este usoara si simplu de manevrat fie ca esti in avion sau pe plaja.
Poate mai relaxant decat cititul pe plaja este o baie lunga, neintrerupta. Foloseste-ti tableta pentru a asculta muzica ce te poate ajuta sa te relaxezi, sau chiar agat-o undeva sus pentru a putea urmari cel mai nou episod al serialului favorit.

Vacantele inseamna “incarcarea bateriilor”, dar daca iti vei lua si tableta cu tine, trebuie sa te asiguri ca e si ea incarcata. Pe langa faptul ca privitul intensiv al filmelor poate descarca bateria oricarei tablete, am luat in considerare si posibilitatea de a fi prins intr-o pana de curent neasteptata, asa ca viata bateriei este un considerent cheie in alegerea tabletei. Din fericire, unele dintre cele mai noi modele, inclusiv noul YOGA 2 Pro, se bucura de pana la 15 ore de autonomie, ceea ce inseamna ca te vei bucura din plin de vacanta inainte de a avea nevoie de o reincarcare.

Cand alegi companionul de vacanta, vrei distractie, flexibilitate si incredere. Cu modurile variate in care poate fi folosita intr-o arie larga de setari pentru diferite ocazii si autonomie ridicata, tableta e ideala indiferent cum iti petreci vacanta.

Lenovo Yoga 2 Pro tablet Projector