Tablete

Lenovo ThinkPad 10 pentru libertate in mediului de afaceri

ThinkPad 10

Lenovo a lansat in cadrul Lenovo Tech World noul Lenovo ThinkPad 10 care duce experienta de lucru pe o tableta la un alt nivel, cu caracteristici imbunatatite, inclusiv ThinkPad Pen Pro, ce ofera o mai mare acuratete si securitate a datelor pentru mediul de business. Lenovo continua sa extinda ecosistemul bogat de accesorii pentru ThinkPad 10, incluzand noua tastatura ThinkPad Folio, ce ofera o experienta superioara de utilizare.

Utilizatorii de tehnologie mobile pentru segmentul de business care au dificultati in a alege intre un laptop si o tableta vor fi incantati de ThinkPad 10 datorita modurilor flexibile de lucru pe care le ofera. Creat pentru o experienta completa de PC asigura performanta de care au nevoie utilizatorii atunci cand lucreaza la prezentari sau alte documente, scriu si consulta email-ul, sustin conferinte video si multe altele. Echipata cu Windows 10 si procesor Intel Atom quad core, tableta de 10 inci poate fi atasata la tastatura optionala ThinkPad 10 Folio Keyboard, la cea ThinkPad 10 Ultrabook sau, optional, la ThinkPad Tablet Dock pentru a fi conectata la periferice precum monitoare sau imprimante.

ThinkPad 10 tine pasul cu cerintele de flexibilitate si usurinta de utilizare, chiar daca este folosita ca o tableta. Cu o durata de viata a bateriei de 10 ore, utilizatorii pot sta departe de sursa de curent si se pot deplasa mai mult. Pe teren, utilizatorii se pot bucura de ecranul tactil IPS cu rezolutie WUXGA 1920×1200, ce poate fi utilizat impreuna cu filtrul Anti-Glare Film, pentru o vizibilitate mai buna in lumina soarelui, sau cu filtru 4-way Privacy Film, pentru protejarea informatiilor. Impreuna cu ThinkPad Pen, tableta ofera posibilitatea de a vizualiza sau de a naviga cu usurinta prin continut. Utilizatorii isi pot imbunatati experienta de scris descarcand aplicatia WRITEit, care permite scrierea cu stiloul in aproape orice camp care accepta introducerea literelor, dar si transformarea scrisului de mana in text. Pentru fotografii, aplicatia QuickShot declanseaza imediat camera de 5MP printr-o simpla miscare, ajutand utilizatorii sa realizeze instantanee de fiecare cand vor. Cu ajutorul capabilitatilor 3G/4G, utilizatorii se pot conecta oriunde in lume.

Multe aplicatii utilizate pe teren solicita conexiunea de date si acces la informatiile companiei, intr-un mediu securizat. Caracteristicile de mobilitate ale acestui dispozitiv sunt completate de cele de securitate: tableta dispune optional de criptare dTPM, cititor de amprenta sau card reader inteligent. Lenovo ofera servicii si suport business pentru tableta, inclusiv pentru modele personalizate, pentru aplicatii de marcare si etichetare cu laser, suport prioritar, imagistica si altele.

ThinkPad 10 va fi disponibil la nivel global la finalul acestei veri la un pret de pornire de $549. Urmatoarele accesorii vor fi de asemenea disponibile la lansare:
• Tastatura ThinkPad 10 Folio – $110
• Tastatura ThinkPad 10 Ultrabook – $119
• Carcasa QuickShot – $45
• Tablet Dock – $129
• ThinkPad Pen Pro – $40
• Carcasa protectoare ThinkPad – $55
• Geanta pentru umar ThinkPad Protector Should Strap – $10
• Filtru 3M 4-way Privacy film – $70
• Filtru 3M Anti-glare film – $30
• Kensington MiniSaver Lock – $50
• ThinkPad Micro HDMI to VGA adapter – $40
• ThinkPad 10 Folio Wrap – $30
• Incarcator ThinkPad 10 DC – $50