Monitoare

Monitorul Philips Quad HD are 32 inci!

Philips BDM3270QP_1

MMD, partener licentiat pentru monitoarele Philips, lanseaza un nou monitor cu rezolutie uimitoare: modelul BDM3270QP de 32 inci reprezinta o noua dimensiune a monitoarelor Philips cu rezolutie QHD si ofera utilizatorilor spatiu suplimentar pe ecran. Noul monitor Philips sporeste productivitatea si permite utilizatorilor sa se bucure de imagini si culori vii.

Rezolutie uimitoare la 32 de inci
Noul display de 32 de inci raspunde cererii in crestere a utilizatorilor pentru ecrane cu rezolutii mai mari, cu densitate a pixelilor peste cea HD, la dimensiuni impresionante. Monitorul QHD (Quad High Definition) ofera o rezolutie de 2.560 x 1.440 pixeli pe inch (de patru ori mai mult decat standardul 720p HDTV), pe un ecran ce ofera suficient spatiu pentru a putea lucra cu mai multe ferestre la o claritate deosebita. Alaturi de rezolutie, ecranul beneficiaza de o reproducere excelenta a culorilor: cu 1.074 miliarde de culori si procesare interna la 12 biti, noul monitor ofera culori clare, naturale, fara degradeuri. Monitorul beneficiaza de tehnologia Flicker-free, ce ajuta la ajustarea luminozitatii si reduce efectul de licarire pentru o experienta de vizualizare mai placuta.

Thomas Schade, Vicepresedinte MMD EMEA, afirma: „Acest monitor de 32 de inci este potrivit pentru utilizatorii care fac trecerea de la ecrane mai mici si rezolutii mai mici. Acestia se pot bucura atat de spatiul suplimentar, cat si de rezolutia QHD, iar diferenta nu este sesizabila doar pentru grafic designeri, designeri in CAD sau arhitecti. Utilizatorii din mediile profesionale care au nevoie sa lucreze cu aplicatii office ce necesita spatiu larg sau multiple ferestre deschise se pot bucura acum de monitorul de 32 de inci cu rezolutia impresionanta ce face ca lucrul sa fie intr-adevar mai eficient.”

Philips BDM3270QP_2

Conectivitate super rapida
Cu conexiuni pe banda larga prin intermediul surselor digitale precum DisplayPort (pentru transfer de date de pana la 10.8 Gbps), HDMI si Dual link DVI, acest monitor permite utilizatorilor sa se bucure de continut clar, fara intreruperi, la rezolutie QHD. Boxele stereo incorporate asigura sunet de inalta calitate, ce vine in completarea experientei de vizualizare fara cusur. Monitorul dispune si de tehnologia MultiView, astfel incat utilizatorii sa poata lucra cu doua dispozitive – PC si notebook, de exemplu – in acelasi timp, si sa imparta ecranul pentru a putea urmari continut din doua surse diferite. Pentru ca Quad HD dispune de 2.560 x 1.440 pixeli per inch, fiecare parte a ecranului ofera imagini clare, chiar si atunci cand acesta este impartit. De asemenea, monitorul Philips dispune de functia MHL pentru streaming de pe dispozitive mobile, direct pe ecran (in timp ce dispozitivul mobil se incarca) si USB 3.0 foarte rapid.

Spatiu de lucru mai confortabil
Cu SmartErgoBase, monitorul poate fi ajustat perfect pentru preferintele de lucru ale utilizatorilor. Functiile de pivotare si inclinare ajuta la gasirea unui unghi de vizualizare potrivit pentru utilizatori, ajutand astfel la cresterea productivitatii. Baza monitorului reduce, de asemenea, surplusul de cabluri si pastreaza spatiul de lucru curat.
Philips BDM3270QP este disponibil in Europa din aceasta luna la pretul recomandat de 699 Euro.

Specificatii tehnice: Philips BDM3270QP/00 QHD display

LCD panel type, size AMVA LCD
Backlighting technology W-LED
Panel size 32 inch / 81.3 cm
Optimal resolution 2560 x 1440 @ 60Hz
Aspect ratio 16:9
Viewing angle 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Brightness 300 cd/m²
Brightness uniformity 93% ~ 105%
Display colors Color support 1.07 billion colors
MultiView PIP/PBP mode, 2x devices
Connectivity ·         USB: USB 2.0 x 2, USB 3.0 x 2 (1 with B.C.1.2)

·         Signal Input: VGA (Analog), DVI-Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort, MHL-HDMI (digital, HDCP)

·         Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

·         Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

Sustainability ·         Environmental and energy: EnergyStar 6.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS

·         Recyclable packaging material: 100 %

·         Post consumer recycled plastic: 65%

Specific Substances: PVC / BFR free housing, Mercury free, Lead free

Compliance and standards Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B,SEMKO, cETLus, CU-EAC, TCO 6.0, EPA, PSB, WEEE, CCC, CECP, PSE, KC, BSMI, VCCI