Philips BDM3490UC
Monitoare

Philips va prezenta la IFA 2015 un monitor curbat de 34 inch

Philips BDM3490UC

Anul acesta noile inovatii ale monitoarelor Philips precum ecranele curbate panoramice si culorile cu o stralucire de neegalat vor fi prezentate la IFA 2015 la standul MMD din sala 22.

Cele mai importante tehnologii ale monitoarelor Philips de la IFA 2015 sunt:

• Primul monitor curbat de la Philips aduce utilizatorul in centrul actiunii: acest nou ecran de 34-inci acopera campul vizual al utilizatorului pentru a putea crea o experienta cu adevarat captivanta. Ecranul edge-to-edge și marginile ultra inguste cresc campul vizual iar utilizarea monitorului devine mult mai comoda și confortabila. Alte caracteristici ale monitorului sunt rezolutia UltraWide Quad HD de 3440 x 1440, Crystal Clear și un unghi de vizualizare larg.

• Tehnologia Quantum Dot Color IQ este o premiera pentru noul ecran IPS-ADS Adobe RGB de 27 inci care confera culorilor o intensitate maxima. Oferind cu peste 50% mai multa culoare decat traditionalul monitor LED, aceasta tehnologie de transformare este mult mai la indemana. Totodata, Quantum Dot Color IQ este mult mai eficient din punct de vedere energetic, consumand cu 25% mai putina energie fata de alte tehnologii asemanatoare.

In cadrul IFA 2015 are loc de asemenea și premiera europeana a Ambiglow Plus Base. Aceasta functie unica creeaza un halo de lumina pe și in jurul bazei care se sincronizeaza cu imaginea display-ului. Lumina este prezenta chiar și atunci cand monitorul este inchis: utilizatorii au optiunea de a reglare a culorii și luminozitatii pentru a crea o atmosfera unica in spatiul in care se afla. O alta setare este cea care prin intermediul unui timer se permite controlul luminozitatii atunci cand utilizatorul dorește sa se trezeasca sau sa adoarma.

Tehnologia SoftBlue

• Dornic de a proteja sanatatea utilizatorilor, MMD prezinta tehnologia SoftBlue pe un monitor de 24 inci. SoftBlue protejeaza și reduce oboseala ochilor fara a face rabat de la culoare. Aceasta tehnologie functioneaza prin eliminarea emisiilor de lumina albastra in lungimi de unda nocive pastrand fidelitatea și calitatea culorii originale.