Telefoane Mobile

Premiile TIPA 2015: Epson detine Cea Mai Buna Imprimanta Foto, Cel Mai Bun Proiector Foto si Cel Mai Bun Scanner

SureColor SC-P600

Produsele Epson dedicate industriei fotografice si imagisticii au primit trei dintre cele mai importante distinctii acordate in cadrul premiilor Asociatiei Publicatiilor Tehnice de Fotografie (TIPA) pentru anul 2015, pe baza voturilor editorilor si jurnalistilor celor mai importante publicatii foto din lume.

Imprimanta Epson SureColor P600 a fost desemnata „Cea mai buna imprimanta foto”, modelul Epson EH-LS10000 este „Cel mai bun proiector foto”, iar Epson Perfection V850 Pro a fost ales „Cel mai bun scanner foto”.

La acordarea premiilor, TIPA a luat in calcul inovatia, tehnologia, design-ul, usurinta in folosire si raportul calitate-pret al produselor lansate in ultimele 12 luni. TIPA este una dintre cele mai mari si mai influente asociatii ale industriei de fotografie si imagistica din lume, cu membri in noua tari din Europa, plus Australia, Canada, China, India, Africa de Sud, Brazilia si SUA.

Cele trei premii TIPA castigate anul acesta ridica la 37 numarul distinctiilor obtinute de Epson din anul 1997 si pana in prezent.

Recunoscand inovatia in tehnologie si imagistica adusa de produsele Epson, printre care imprimante inkjet, cerneluri, scanere si proiectoare, premiile TIPA certifica succesul Epson in indeplinirea angajamentului de a oferi produse fiabile si de calitate, pe care consumatorii le pot utiliza cu incredere.

Epson SureColor P600

Epson SureColor SC-P600 este o imprimanta rapida, flexibila si usor de utilizat, care produce imprimari foto profesionale de calitate superioara la dimensiuni de pana la A3+. Imprimanta combina calitatea superioara, productivitatea ridicata si conectivitatea wireless intr-un echipament compact si accesibil. SureColor SC-P600 utilizeaza noile cerneluri Epson UltraChrome HD si Vivid Magenta pentru a furniza printuri de cea mai buna calitate.

Apreciere TIPA: „Aceasta imprimanta cu 8 culori permite alimentarea dubla cu hartie, poate printa pe CD-uri si DVD-uri, permite conexiuni USB si Ethernet, plus optiuni wireless. Setul de cerneala Epson UltraChrome HD a fost completat cu noi culori, printre care Light Black, Light Light Black, Photo Black si Matte Black, lucru care ofera un bun indiciu despre abilitatea imprimantei de a satisface nevoile celor care printeaza monocrom atat pe hartie glossy, cat si pe hartie mata”.

Epson_EH-LS10000

Epson EH-LS10000

Modelul Epson EH-LS10000 a fost prezentat in Europa la ISE 2015 (Integrated Systems Europe 2015, cel mai mare targ de afisaj comercial din Europa). Noul proiector laser Full HD de 1080p, echipat cu tehnologie 3LCD, permite pasionatilor de home cinema sa se bucure de cea mai buna calitate a imaginilor. EH-LS10000 este primul proiector Epson echipat cu tehnologia de amplificare 4K si utilizeaza o sursa dubla de lumina laser, pentru a furniza cea mai larga gama de culori si un negru intens.

Apreciere TIPA: „Acest proiector este echipat cu tehnologia de amplificare 4K pentru o claritate crescuta a imaginii, o rata de contrast ridicata ce ofera negrul absolut si o luminozitate atat pe culoare cat si pe alb de 1.500 de lumeni. Proiectorul EH-LS10000 permite redarea unei palete de culori mai bogate si gradatii mai fine”.

Perfection-V850-Pro

Epson Perfection V850 Pro

Scannerul Epson Perfection V850 Pro este ideal pentru fotografii profesionisti si amatorii pasionati. Modelul converteste o gama larga de medii de tiparire si filme in imagini digitale. Este dotat cu un sistem optic imbunatatit pentru a crea imagini de calitate superioara la viteze mari de scanare. Nu necesita timp de incalzire si include doua seturi de suporturi de filme de calitate profesionala pentru o scanare mai rapida. V850 Pro poate sa elimine automat praful si zgarieturile de pe fotografii si filme si include un pachet de software profesional pentru obtinerea de rezultate excelente.

Apreciere TIPA: „Modelul V850 Pro permite scanarea tuturor marimilor de film, de pana la 4×5 inci folosind suporturile incluse, si de pana la 8×10 inci fara utilizarea acestora. Foloseste o sursa de lumina LED care scoate in evidenta mai multe tonuri de culoare, vizibile mai ales pe negativele alb-negru”.