If 2015
Telefoane Mobile

Samsung a obtinut 48 de premii la iF 2015 Design Awards

If 2015

Samsung Electronics a castigat 48 de premii, dintre care sapte de aur, la iF 2015 Design Awards. Astfel, avem 39 de distinctii la categoria design superior de produs, cinci la categoria design in comunicare si patru la categoria design de concept.

Competitia iF Design Award este recunoscuta la nivel global, fiind in top trei competitii internationale de design din lume. iF Design Award a debutat în 1953 in Germania si este organizat de International Forum Design. Premiile sunt acordate conform celor cinci categorii: design de produs, design in comunicare, design de ambalaj, arhitectura interioara si design de concept. Juriul format din experti internationali evalueaza fiecare produsiîn functie de calitatea design-ului, a materialului folosit si in functie de inovatia pe care o aduce produsul. In total, 75 de produse sunt alese pentru a fi premiate cu aur.

Urmatoarele produse si concepte au fost premiate cu aur iF pentru design inovator:

Televizorul UHD curbat (HU8500)

Forma curbata a modelului HU8500 ii ofera un aspect elegant, permitandu-le telespectatorilor sa se lase captivati de imagini. Datorita curburii optime, completata de calitatea superioara a imaginilor, cu un contrast puternic si detalii mai intense, televizoarele ofera o experinta uimitoare.

If 2015

Gear VR

Dispozitivul de realitate virtuala are un design unic si le ofera utilizatorilor o experienta de ultima generatie in interactiunea cu tehnologia. Design-ul ergonomic ofera un plus de confort si le permite utilizatorilor sa aleaga intre continut de realitate virtuala 2D sau 3D, datorita unghiului de vizualizare de 360 de grade si al ecranului lat optimizat pentru display-ul Quad HD Super AMOLED de 5,7 inci al lui Galaxy Note 4.

If 2015

Gear Circle

Prin design-ul smart, unic si in tendinte, Gear Circle le ofera utilizatorilor modalitati noi, instinctive si confortabile de a-si imbunatati stilul de viata. Dispozitivul wireless, cu conexiune Bluetooth si cu un design care permite purtarea in jurul gatulului, dispune de un mecanism magnetic de prindere, care le permite utilizatorilor sa ramana conectati in permanenta.

If 2015

Copiatorul A3 (MX4)

Dezvoltat pentru a imbunatati experienta utilizatorilor, copiatorul MX4 este usor si rapid de utilizat, datorita integrarii unui ecran de 10,1 inci ce inlocuieste butoanele fizice, precum si a interfetei Samsung Smart, bazata pe sistemul Android, care permite vizualizarea si editarea documentelor. Samsung este prima companie din industria de imprimante care este premiata cu aur la iF atat pentru imprimantele A4, cat si pentru cele A3, ambele fiind bazate pe un design complex ce pune in evidenta inovatia.

If 2015

Portofoliul Design Story (WW9000)

Portofoliul Design Story prezinta povestea design-ului armonios al masinii de spalat Crystal Blue WW9000. Portofoliul evidentiaza design-ul contemporan al electrocasnicelor digitale Samsung, precum si diferitele elemente de design care au contribuit la aspectul premium al produselor Samsung.

If 2015

Suprafata curbata a ecranului

Suprafata curbata reprezinta angajamentul Samsung pentru design-ul inovator ce ofera experiente superioare care depasesc elementele estetice si de utilizare. Formele simple ofera mai multa ergonomie, o senzatie placuta la atingere, iar ecranele curbate pe latura telefoanelor imbunatatesc experienta de utilizare.

If 2015