Puzzlephone
Telefoane Mobile

PuzzlePhone e motorizat de Click ARM

Puzzlephone

Firma finlandeza Circular Devices anunta la MWC 2015 parteneriatul sau cu firma spaniola ImasD specializata pe arhitectura ARM cu scopul de a dezvolta telefonul modular PuzzlePhone bazat pe tehnologia Click ARM (Advanced Removable Modules).

Puzzlephone

Compania ImasD are multa experienta in tablete modulare iar trecerea la un format mai mic de genul unui smartphone este un lucru firesc pentru compania dupa cu spun cei doi directori ai ImasD si PuzzlePhone.

Pedro Pelaez (ImasD)
“Click ARM technology is provenwith tablet format. Adapting this technology to a more compact format is a natural fit. PuzzlePhone Compatible powered by Click ARM is an open standard that allows greater versatility and a simpler approach to third parties wishing to participate in the project.”

Alejandro Santacreu (PuzzlePhone)
“When we introduced the PuzzleCluster concept last December we aimed to use PuzzlePhone modules beyond the smartphone format. “The collaboration with ImasD extends this idea into the products which will be developed in a more flexible and convenient way.”

Ca sa va faceti o idee pe scurt a ce reprezinta PuzzlePhone atunci ar trebui sa va ganditi la un telefon modular ce include 3 parti distincte, module, ce vor putea fi schimbate ulterior printr-un upgrade de catre utilizatori. Mai exact, Creierul (placa de baza), Inima (bateria) si Coloana vertebrala (ecranul). Nu mai trebuie sa spun ca se aseamana foarte mult cu proiectul Ara al celor de la Google ce va fi comstruit pe acelasi concept modular. Platforma Click Arm este cea mai buna solutie in tehnologia moderna mobila prin care PuzzlePhone sa ia nastere. Este o intiativa europeana si dezvoltatorii sai sunt mandrii de asta. Pentru a garanta succesul acestui telefon Circular Devices s-a asociat cu o serie de parteneri importanti care vor ajuta la ducerea la bun sfarsit a proiectului: Grant4Com, AT&S, Fraunhofer, IZM, GlobalSa si OgilvyOne Barcelona.