Gadgeturi

Huawei TalkBand B2 are un design business

Huawei Talkband B2

La a doua generatie Talk Band Huawei, Huawei TalkBand B2 vine la MWC 2015 cu un design orientat catre business, cu o acuratete mult mai ridicata privind monitorizarii activitatilor sportive si cu o sincronizare imbunatatita cu alte dispozitive. Cu o conectivitate Bluetooth superioara fata de predecesorul sau, Huawei TalkBand B2 nu este doar un dispozitiv de management al sanatatii usor de folosit, ci si combinatia perfecta dintre casca Bluetooth si bratara sport, ideala pentru oamenii de afaceri care sunt mereu pe fuga si activi din punct de vedere sportiv.

Echipat cu un accelerometru avansat cu sase axe, detectarea inteligenta a produsului TalkBand B2 poate identifica automat si inregistra cu precizie miscarile, poate detecta durata somnului profund, precum si cea a somnului usor, si poate oferi consumatorilor sfaturi pentru mentinerea sanatatii prin imbunatatirea obiceiurilor de somn.

Partenerul perfect pentru device-uri mobile, Talk Band B2 este echipat cu un microfon dublu, tehnologia de reducere a zgomotului si conectivitate de calitate prin intermediul Bluetooth-ului. In plus, este deasemenea echipat cu detectare inteligenta pentru a intelege daca difuzorul Bluetooth se afla la incheietura sau nu, permitand conectarea audio automata (muzica/apeluri) cu smartphone-ul sau cu bratara B2. Talk Band B2 este deasemenea echipat cu un pager pentru a-ti cauta si localiza smartphone-ul, indiferent de modelul de telefon, prin intermediul vibratiei sau a tonurilor de apel.

Proiectat in functie de ultimele tendinte din lumea modei, de catre echipa centrului Huawei Aestetics din Paris, designul minimalist al Huawei TalkBand B2 imbratiseaza simplitatea. Suportul metalic al bratarii TalkBand B2 este foarte rezistent si foarte usor, din punctul de vedere al greutatii, datorita aliajului de aluminiu folosit. Cu un ecran tactil HD foarte intuitiv, TalkBand B2 vine in doua variante ale bratarii: material profesional sau piele luxoasa. Fiecare varianta este disponibila intr-o varietate mare de culori.
TalkBand B2 ofera o performanta a bateriei incredibila, care permite utilizarea si pana la cinci zile, suporta folosirea continua pentru apeluri de pana la 6 ore si 12 zile de stand by. TalkBand B2 suporta device-urile cu sistem de operare Android 4.0 si Iphone-uri cu IOs IOS7.0 sau mai recente si va fi disponibil in trei culori: negru, argintiu si auriu.

Huawei N1

Huawei TalkBand N1 – Casti Bluetooth de inalta calitate pentru iubitorii de sport si muzica

Huawei TalkBand N1 sunt primele casti din industrie Hi-Fi stereo + Bluetooth, care detin 4G de stocare interna in format MP3 a unui numar de 1000 melodii, apelare prin Bluetooth si monitorizare a activitatilor sportive.

Avand in componenta difuzoare de cea mai buna calitate, TalkBand N1 ofera utilizatorilor o experienta inovatoare in ceea ce priveste calitatea profesionala a sunetului, comparativa cu cea a castilor premium.

Cu o gama de frecvente de 20-20 Khz, TalkBand N1 furnizeaza cea mai buna calitate a sunetului, cu o expresivitate mai mare. Ingloband tehnologia APTX de transmitere a conectivitatii Bluetooth, TalkBand N1 le ofera utilizatorilor sansa de a se bucura de claritate in redarea sunetelor, la fel ca si cele redate de pe CD, prin intermediul noului accesoriu Huawei.

Asociat cu un smartphone, TalkBand N1 este deasemenea un dispozitiv de monitorizare a sanatatii si a activitatii sportive, avand functionalitati ce includ numarul de pasi, calcularea distantei, numarul de calorii consumate si multe altele. Detine deasemenea o functie care permite vizualizarea numelor sau a numerelor de telefon primite pentru ca utilizatorii sa nu piarda niciun apel atat timp cat se afla pe drum.

Realizat dintr-un material cu o suprafata de cauciuc moale, TalkBand N1 cantareste 18 grame si are un nivel de protectie IP54 impotriva apei si a prafului, astfel ca aceste casti sa fie protejate de sudoare in cazul persoanelor active. In plus, designul magnetic al acestora transforma TalkBand-ul N1 dintr-o pereche de casti convenabila intr-un accesoriu modern de tipul unui colier. TalkBand N1 va fi disponibil in trei variante de culori: argintiu, gri si rosu.