Console

Playstation Vita e pe cale sa devina mai putin utila

image

Doua aplicatii importante isi fac veacul de ceva timp bun pe consola portabila de la Sony, Maps si Youtube. Oricine ar putea spune ca acest doua aplicatii sunt mai mult decat utile si utilizate de mai toti gamerii. Ce ati spune insa, daca ati afla ca cele doua aplicatii vor disparea de pe consola?

Probabil ca v-ati supara si pe buna dreptate. Youtube este o aplicatie ce ne da posibilitatea de a viziona rapid si confortabil videoclipuri pe Playstation Vita, iar Maps ne ajuta sa ne orientam in orase si nu numai. Sony insa a decis sa scoata cele doua aplicatii de pe consola portabila prin viitoarele update-uri motivand ca youtube (cea mai folosita aplicatie) poate fi accesat si de pe browser-ul de internet al consolei. Un motiv prost gandit daca e sa ma intrebati pe mine, dar asta e pozitia oficiala a japonezilor. Motivul real nu este cunoscut.

Astfel, odata cu update-ul din Martie 2015 aplicatia Maps va disparea, iar din 20 Aprilie 2015 Youtube nu va mai functiona, aplicatia in sine fiind scoasa din store de ieri. O fi o miscare buna din partea Sony?