Stiri

LIVE SMART e noua aplicatie Samsung cu 365 de moduri de a trai SMART

Lansare Samsung LIVE SMART prezentare_

Samsung a lansat ieri, in frumoasa Librarie Humanitas de la Cismigiu, aplicatia LIVE SMART – „365 de moduri de a trai SMART”. LIVE SMART e indemnul si provocarea Samsung pentru ca fiecare dintre noi sa descoperim  modurile in care folosesc tehnologia pentru mai mult timp, confort, comunicare sau timp liber.

LIVE SMART e o aplicatie simpla, sub forma unei colectii de sfaturi, dar poate sa insemne si inceputul unui control mai mare asupra stilului nostru de viata din ce in ce mai sofisticat, in care tehnologia te bombardeaza incontinuu, dar iti vine si in ajutor, in multe situatii. Sfaturile celorlalti utilizatori sunt utile, personale si te ajuta sa inveti lucruri noi despre produsele Samsung, sa intelegi de ce tehnologia smart merita sa intre in viata ta. In plus, intre 1-14 septembrie 2014, toti cei care descarca aplicatia LIVE SMART se califica la tragerea la sorti pentru un Samsung Galaxy S5.

Campania „365 de moduri de a trai SMART” a realizat cu ajutorul utilizatorilor o colectie de 365 de sfaturi si moduri de folosire a tehnologiei care, puse in practica, se traduc in mai mult timp, confort, idei de petrecere a timpului liber si de comunicare cu cei apropiati. Initial, campania a fost lansata printr-o aplicatie pe Facebook in care utilizatorii au inscris modurile in care folosesc tehnologia pentru a-si imbunatati si simplifica viata. La finalul campaniei, Samsung a adunat sfaturile si le ofera inapoi utilizatorilor printr-un eBook cu 365 de moduri de a trai SMART, aplicatia LIVE SMART.

De la conectarea telefonului inteligent cu SMART TV-ul pentru vizualizarea continutului la o calitate mai buna, pana la aspiratorul robot care face curatenie in casa cat timp esti la cumparaturi, produsele pe care le folosim zi de zi integreaza tehnologii inteligente, simplu de utilizat, create pentru a oferi mai multa libertate de miscare.

Iata cateva exemple despre modul in care tehnologia SMART te poate ajuta sa traiesti SMART:

Smartphone-ul poate avea un rol esential in eficientizarea timpului dedicat diverselor actiuni, alaturi de celelalte produse inteligente din casa. Astfel, poti porni aerul conditionat prin intermediul telefonului atunci cand pleci de la birou, ca atunci cand ajungi acasa sa gasesti deja temperatura ideala. Acest lucru este posibil datorita conexiunii inteligente Wi-fi de care beneficiaza gama de aer conditionat A3050 de la Samsung.

De asemenea, tot prin intermediul telefonului putem controla si monitoriza de la distanta ciclul de spalare al hainelor. Masina de spalat Samsung Crystal Blue, prin intermediul functiei SMART Control, face posibil acest lucru. Atunci cand facem miscare ne putem monitoriza starea fizica datorita functiei S Health a GALAXY S5 si a bratarii inteligente Gear Fit. Totodata, atat smartphone-ul GALAXY S5 cat si ceasul Gear 2 pot fi folosite pentru a controla TV-ul, acestea transformandu-se foarte simplu in telecomanda prin functia Watch On Remote.

Iar pentru ca atmosfera din casa sa se destinda, poti alege melodia preferata pe Samsung Soundbar, prin intermediul telefonului sau al tabletei.