Noutati

Allview lanseaza cel mai performant smartphone, P5 Quad

Allview-P5-Quad

Barcelona, Spania 27 februarie 2013 – Allview lanseaza in cadrul celui mai important congres dedicat tehnologiei mobile, Mobile World Congress Barcelona 2013, pionierul gamei Quad. P5 Quad este cel mai performant smartphone Allview, primul cu procesor Quad Core tactat la 1,2 GHz si OS Android 4.1 Jelly Bean. Acest produs inovator aduce cu sine specificatii precum camera foto principala de 8 MP model OV8830, display IPS-LCD de 4,5 inchi , viteza 3G HSDPA+ 21.4 Mbps si autonomie sporita oferita de bateria generoasa de 2100 mAh.

P5 Quad este primul produs din gama Quad si totodata primul smartphone Allview cu OS Android 4.1 Jelly Bean. Procesorul Quad Core mareste performantele smartphone-ului si permite rularea fluenta a jocurilor si a aplicatiilor, iar alaturi de protocolul 3G HSDPA+ 21.4 Mbps asigura incarcarea mult mai rapida a paginilor web si a clipurilor video.

Camera foto principala Omnivision, model OV8830 cu rezolutie de 8 MP, HDR si Super Flash se evidentiaza prin claritarea detaliilor si coloristica fermecatoare a instantaneelor realizate. Functia Multi Shoot permite capturarea unui set de pana la 99 de cadre succesive printr-o singura apasare continua a butonului de fotografiere. Filmarile realizate sunt in format full HD 1080p. De asemenea, camera dispune si de functia time lapse.

Gadgetul dispune de un widget aparte, cu ajutorul caruia telefonul poate fi personalizat in functie de starea de spirit a posesorului, prin schimbarea temei, a wallpaper-ului si a efectelor de tranzitie intre ecrane printr-o singura atingere. In plus, dispozitivul ofera acces la jocurile Gameloft care fie sunt preinstalate, fie pot fi descarcate prin aplicatia Gameloft Live.

Bateria generoasa si optimizarea consumurilor fac din P5 Quad unul din putinele gadgeturi ce nu trebuie incarcat zilnic. Autonomia acestuia este de pana la 230 de ore in stand-by si de 300 de minute in 3G.

Performantele de varf ale smartphone-ul P5 Quad vor oferi o experienta placuta utilizatorului, datorita designului ergonomic, grosimii de doar 9,8 mm, ecranului de dimeniuni mari, autonomiei mari a bateriei si procesorului Quad Core 1,2GHz.

Smartphone-ul Dual Sim P5 Quad va fi disponibil in doua culori, negru si alb la pretul de 1099 lei.