Sony PZ18-200mm F3.5-6.3 OSS si E 20mm F2.8
Noutati

Sony extinde gama de obiective cu montura E cu doua modele noi avansate

Sony PZ18-200mm F3.5-6.3 OSS si E 20mm F2.8

• Noul obiectiv pancake de 20mm si noul obiectiv potrivit pentru filmare power-zoom 18-200mm pentru camerele α si camerele video cu montura E
• Gama de obiective Sony cu montura E se extinde la 13 modele, potrivite pentru orice situatie fotografica

Fotografii si realizatorii video au la dispozitie doua noi modele in gama obiectivelor interschimbabile Sony cu montura E, pentru camerele foto α cu montura E si camerele video semi-profesionale.

Obiectivul grandangular de 20mm cu diafragma de F2.8 si montura E
Cu o distanta focala de 20mm, acest obiectiv grandangular reprezinta un partener ultra-subtire si portabil pentru camera cu montura E.

Obiectivul are un camp vizual echivalent cu 30mm din formatul Full Frame de 35mm si diafragma luminoasa F2.8, fiind creat pentru o varietate de scene fotografice – de la interioare la peisaje, scene de strada si instantanee ocazionale. Contrastul excelent si rezolutia sunt completate de claritatea sporita in colturile cadrelor, pentru a satisface si cel mai pretentios fotograf.

Teleobiectivul “power zoom” E PZ18-200mm cu diafragma F3.5-6.3 OSS
Teleobiectivul de inalta calitate are o raza de marire de 11x, fiind partenerul ideal pentru filmarile cu camerele video Sony Full HD, cu montura E. Camera NEX-VG30EH este dotata in kit cu obiectivul power zoom E PZ 18-200mm cu diafragma F3.5-6.3 OSS.

Un maner pozitionat confortabil este insotit de un intrerupator asezat pe corpul obiectivului, permitand ca viteza de zoom sa fie selectata in sase pasi – de la schimbari lente si frumoase, in perspectiva, pana la efecte dramatice de zoom izbititor. Un nou motor liniar intern, imbunatatit, face ca operarea zoom-ului si a diafragmei sa fie extrem de silentioasa si precisa. Zoom-ul poate fi controlat direct la modelele NEX-VG900, NEX-VG30 si NEX-FS700*. (*Actualizarea firmware-ului este necesara pentru NEX-FS700.)

Stabilizatorul optic incorporat SteadyShot elimina efectele de miscare ale camerei, permitand utilizarea in mana a aparatului chiar si la viteze mici de fotografiere, fara a obtine imagini miscate. Modul Active evidentiaza mai mult puterea de stabilizare in cazul folosirii puterii complete de zoom, de 11x – chiar si in miscare, oferind cadre video stabile, fara probleme.

Desi optimizat pentru filmari, acest obiectiv este o alegere flexibila si pentru fotografierea cu camerele Sony α cu montura E si obiective interschimbabile – de la peisaje pana la cadre impresionante de detaliu din natura sau activitati sportive.

Familia obiectivelor cu montura E se mareste
In prezent, familia obiectivelor cu montura E numara 13 modele, plus doua convertoare, acoperind practic orice gen de fotografie cu camerele Sony α sau camerele video cu montura E

Gama de obiective include teleobiective puternice, obiective grandangulare, obiective macro rapide si de cea mai buna calitate, datorita sistemelor optice premium Sony si Carl Zeiss. Atent concepute pentru a completa designul camerelor α cu montura E, fiecare dintre obiectivele de tip E ofera performanta rafinata si utilizare facila.

Noile obiective interschimbabile cu montura E, PZ18-200mm F3.5-6.3 OSS si E 20mm F2.8, pentru camerele Sony α si camerele video Sony vor fi disponibile din luna martie, respectiv aprilie 2013.