Gadgeturi

Samsung Galaxy S3 disponibil din aprilie !!

Samsung ar putea lansa Galaxy S3 in luna aprilie, sustine Kim Young-ha, presedintele Samsung din China, in conditiile in care o publicatie de specialitate anunta ca smartphone-ul urma sa fie lansat in luna Mai. “Pentru a spori vanzarile Galaxy S3 ca si Galaxy Note, care este deja foarte popular in China, compania ia in considerare reprogramarea lansarii Galaxy S3, cel mai probabil pentru luna aprilie”, a declarat Kim, in cadrul Samsung Forum 2012.

Conform publicatiei Samsung Galaxy S3 trebuia sa fie lansat pe 22 mai, insa presiunea pe care lansarea de luna viitoare a seriei HTC One o face asupra companiei Samsung, i-ar putea determina pe oficialii companiei sa grabeasca putin lansarea mult asteptatului smartphone.

Samsung Galaxy S3 va avea un display de 4,8 inch cu rezolutie 1080p HD, un procesor quad-core Exynos, sistem Android 4.0 Ice Cream Sandwich si o carcasa subtire din ceramica. Declaratia oficialului din China vine in contradictie cu toate afirmatiile facute de Samsung pana acum, iar Samsung Galaxy S3 nu este singura surpriza tehnologica din urmatoarea perioada: Samsung Galaxy Nexus LTE ar putea fi de asemenea lansat tot in luna aprilie.

Noi speram sa se intample ce a declarat oficialul de la Samsung, urmand sa revenim cu informatii noi legate de Samsung Galaxy S3.