Playstation ORBIS
Stiri

Playstation 4 sau Orbis ?

Playstation ORBIS

Circula cateva zvonuri pe internet ca cei de la Sony si Microsoft pregatesc noua generatie de console, Playstation 4 denumit Orbis si noul Xbox numit Durango.

De curand site-ul Kotaku a prezentat o serie de informatii interesante, despre care ne asigura ca provin din surse credibile, potrivit carora urmatorul PlayStation 4 ar urma sa se numeasca Orbis.

Totusi este inca clar daca se discuta despre un nume de cod, cum este Durango pentru noul Xbox sau de denumirea finala, insa Orbis suna interesant, mai ales daca acest nume este asociat cu Sony Vita care inseamna in latina”cercul vietii”. De asemenea PlayStation 4 sau Orbis va dispune de un procesor AMD x64 si o placa grafica AMD, iar componentele PS4-ului vor permite acestuia sa ruleze la o rezolutie de 4096×2160, cu posibilitatea de a juca jocuri 3D la rezolutie Full HD (1080p).

O serie de companii implicate in realizarea de jocuri pentru console next gen au primit deja kit-uri la inceputul acestui an, pentru ca acestia sa poata incepe lucrul la viitoarele titluri. Vestile proaste sunt ca PS4 nu va putea rula jocuri de PS3 si nici alte jocuri mai vechi. Orbis va fi lansata probabil spre sfarsitul anului 2013, insa nu a fost dat publicitatii si un posibil pret al acesteia. Totusi trebuie sa retineti insa ca acestea sunt doar niste zvonuri, existand posibilitatea sa nu fie adevarate decat in parte sau chiar deloc.