cora
Stiri

cora va livra la domiciliu in 60 de minute prin foodpanda

cora Romania si foodpanda, cea mai mare platforma de food delivery din Romania, si-au unit fortele pentru a mari capacitatea de livrare rapida la domiciliu a comenzilor de produse din hipermarketurile cora, intr-un moment in care evitarea deplasarilor este esentiala pentru siguranta romanilor.

Astfel, incepand cu 21 aprilie 2020, consumatorii vor putea comanda de acasa, prin platforma foodpanda, alegand din peste 1.000 de produse alimentare si non-alimentare comercializate de cora, pe care foodpanda le va livra, in regim expres, intr-o prima etapa in Capitala. Pana in luna mai, serviciul de livrare expres va fi disponibil in toate orasele in care cora e prezenta – Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Cluj, Bacau si Baia Mare – pentru a putea deservi un numar cat mai mare de clienti.

Flota de livratori foodpanda va livra comenzile in regim expres, in 60 de minute de cand comanda este plasata in aplicatie, de luni pana vineri, intre orele 10:00 – 21:30. Taxa de livrare variaza intre 10 si 20 lei, in functie de aria de livrare. Valoarea minima a comenzii este de 50 lei si greutatea maxim acceptata pentru o comanda este de 20 kg.

“Ne tinem promisiunea de a asigura rapid clientilor nostri produsele de baza de care au nevoie, fara a fi nevoie sa iasa la cumparaturi. De aceea ne bucuram sa ii avem parteneri pe cei de la foodpanda, ale caror servicii de livrare sunt cunoscute si apreciate si astfel sa crestem capacitatea de acoperire. Ne uitam cu atentie la sugestiile clientilor si le ascultam opiniile astfel incat sa optimizam modul de lucru, iar acest parteneriat strategic este raspunsul la noile nevoi si obiceiuri de consum ale clientilor nostri si ai foodpanda. Parteneriatul cu foodpanda se inscrie in acest efort al nostru de a fi mai buni si de a livra produsele cora mai rapid, in cat mai multe case”, a spus Claudia Badea, directorul operational al platformei e-commerce cora.ro.

„Noul parteneriat pe care l-am dezvoltat impreuna cu cora Romania vine natural in completarea serviciilor pe care foodpanda le ofera utilizatorilor. Flota noastra profesionista de livratori este pregatita sa livreze rapid si in siguranta toate produsele de care atat clientii foodpanda, cat si clientii cora au nevoie in aceasta perioada in care distantarea sociala este necesara. Prin acest parteneriat ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor actuale ale cat mai multor romani si sa ii incurajam sa stea acasa. Pentru inceput, serviciul de livrare expres va fi disponibil utilizatorilor nostri din Bucuresti, urmand sa il extindem cat mai rapid si in alte orase din tara”, a declarat Andreea Petrisor, Managing Director foodpanda Romania.

Clientii cora au de asemenea la dispozitie serviciul de livrari la domiciliu prin comanda pe www.cora.ro , dar si serviciul coraDrive, care presupune comandarea produselor dorite pe platforma www.cora.ro si ridicarea, de catre clienti, a comenzilor din spatiile Drive disponibile in Bucuresti – la toate cele 4 hipermarketuri cora , precum si la cora Bratianu in Constanta, cora Cluj-Napoca si cora Bacau. coraDrive este un serviciu extrem de util in aceasta perioada, deoarece limiteaza la minimum interactiunea dintre persoane, pentru siguranta clientilor si a personalului cora.