Galaxy S20
Telefoane Mobile

Samsung a lansat in Romania noua serie Galaxy S20

 

Samsung a lansat astazi in Romania noua serie Galaxy S20, formata din trei smartphone-uri: Galaxy S20, Galaxy S20+ si Galaxy S20 Ultra. Toate vor putea fi achizitionate din magazinele fizice Samsung si de pe site-ul samsung.com/ro, precum si din magazinele partenerilor.

„Telefoanele din seria Galaxy S20 schimba fundamental modul in care surprindem si impartasim cu ceilalti felul in care vedem lumea. Acestea includ cele mai bune specificatii de care au nevoie utilizatorii, si le ofera cea mai buna experienta mobila. As aminti aici noua arhitectura a camerelor, care combina inteligenta artificiala cu cel mai mare senzor de imagine produs de Samsung, de 108MP, care le da acestora posibilitatea de a realiza cele mai bune fotografii facute vreodata pe un smartphone”, afirma Tiberiu Dobre, Head of IM Division Samsung Romania & Bulgaria.

Telefoanele din seria Galaxy S20 se adreseaza acelor utilizatori care isi doresc tot ceea ce este mai bun pe un singur telefon: cea mai buna camera, cel mai bun display, cel mai bun software, cea mai buna baterie. Mai mult decat atat, pentru ca tehnologia 5G va marca urmatoarea generatie de telefoane mobile, fiecare dispozitiv din seria Galaxy S20 vine echipa cu cea mai recenta tenhnologie 5G (Galaxy S20+ si Galaxy S20 Ultra suporta atat sub-6 cat si mmWave, iar Galaxy S20 suporta sub-6).Samsung investeste in mod constant in securitate, motiv pentru care cele trei telefoane din seria S20 sunt protejate de Knox, platforma de securitate mobila dezvoltata de companie, care protejeaza intreg dispozitivul, de la cip pana la software.

Telefoanele din seria Galaxy S20 sunt disponibile de astazi pe samsung.com/ro si la parteneri in urmatoarele variante de culori:
• Galaxy S20: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink, Cloud White
• Galaxy S20+: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cosmic Black, Cloud White
• Galaxy S20 Ultra: Cosmic Grey, Cosmic Black